ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων


Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, σε μια χρονιά με δύσκολες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες, απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Δήμου Ηγουμενίτσας –και όχι μόνο- που σήμερα είδαν τις προσπάθειές τους να καρποφορούν, επιτυγχάνοντας την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Ο σκληρός αγώνας που δώσατε όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά φέτος, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι λοιπόν η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας!

Σε όσους δε φέρατε το επιθυμητό αποτέλεσμα, σας παροτρύνω να μην χάσετε την πίστη στον εαυτό σας, διότι αναμφίβολα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές προσωπικής και επαγγελματικής ανέλιξης. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των μαθητών, για την καθοριστική συμβολή τους στην πολύχρονη και κοπιαστική προετοιμασία των παιδιών.

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια σε όλους με ευχές για μια εποικοδομητική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Να θυμάστε πως το μέλλον της χώρας μας επαφίεται στη δική σας κατάρτιση, τη δημιουργικότητα και τη νέα σας οπτική. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]