ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κόνιτσα:Επαναλειτουργεί το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

 


"Το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς επαναλειτουργεί στην Κόνιτσα. Οπωσδήποτε, αυτή η εξέλιξη μας χαροποιεί, παρόλο που θα λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Σαφώς, προσδοκούσαμε να λειτουργεί σε καθημερινή βάση για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής. 

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την πρώτη ημέρα που πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της Διοίκησης της Τράπεζας για την αναστολή λειτουργίας του τοπικού υποκαταστήματος, κινητοποιηθήκαμε και ενεργήσαμε με σοβαρότητα, συναισθανόμενοι ότι το ενδεχόμενο υλοποίησης της ανωτέρω πρόθεσης, θα αποτελούσε βαρύ πλήγμα για τον τόπο μας, καθώς το συγκεκριμένο υποκατάστημα αποτελεί το μοναδικό εναπομείναν σε ολόκληρο τον Δήμο. 

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους εκείνους που βοήθησαν σ΄ αυτή τη θετική εξέλιξη.  Κυρίως θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, τους Βουλευτές Ιωαννίνων, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, τον Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής & Κονίτσης, τον Σύλλογο Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών για τη συνεργασία και τη σύμπνοια. 

Γίνεται σαφές για μια ακόμα φορά ότι δυσεπίλυτα προβλήματα, διευθετούνται με συνεργασία και ομόρροπη στοχοθεσία. "αναφέρει ο Δήμος σε σχετικό δελτίο Τύπου .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]