ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

«Συνάντηση του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ι. με τον Σταύρο Καλογιάννη: Εξουθενωμένοι οι αστυνομικοί .... στα ευχαριστήρια μόνο η κυβέρνηση 

        Τα γραφεία της Ένωσής   Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ιωαννίνων  στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου επισκέφθηκε χθες 12 Αυγούστου 2021 ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Σταύρος, πραγματοποιώντας συνάντηση με μέλη του Δ.Σ.

   Κατά την διάρκεια της  συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα τα οποία εμπεριέχονται στα ψηφίσματα των συνεδρίων της Ένωσης  και αφορούν το σύνολο των  αστυνομικών , με κυρίαρχο την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του Αστυνομικού, καθώς και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως αυτό της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών. Ειδική μνεία έγινε για την ψυχολογική εξουθένωση του προσωπικού και για το κλίμα απογοήτευσης που επικρατεί στους κύκλους των συναδέλφων μας οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί σχεδόν τα πάντα (μεταναστευτικό ζήτημα,  μπλόκα και ελέγχους για τον covid 19, επεισόδια στην Μόρια, πλημμύρες - πυρκαγιές κ.α.), με την κυβέρνηση στον αντίποδα να έχει μείνει στα ευχαριστήρια χωρίς να έχει υλοποιήσει καμία από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

    Ο κύριος Καλογιάννης αφού άκουσε με προσοχή όλα οσα διεξοδικά και εμπεριστατωμένα του επισημάνθηκαν, δεσμεύτηκε πως στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του, θα  προωθήσει αυτά σε κεντρικό επίπεδο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]