Δεν αποδέχεται την υπουργοποίηση ο Ευ. Αποστολάκης

Eurokinissi


Δεν αποδέχεται ο Ευάγγελος Αποστολάκης την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει υπουργός Πολιτικής Προστασίας.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που μεταδίδουν ΜΜΕ, ο Ε. Αποστολάκης, που είχε διατελέσει υπουργός άμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ, είχε θέσει ως προϋπόθεση να υπάρξει συναίνεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. 


Σε δήλωση στο iEidiseis.gr ο Ευάγγελος Αποστολάκης ανέφερε πως «εγώ δεν αποφεύγω την ευθύνη. Αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ μία πρόταση που δεν έχει διακομματική υποστήριξη για ένα εθνικό ζήτημα. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του πρωθυπουργού, αλλά θα έπρεπε να έχει διακομματική υποστήριξη».


Νωρίτερα μεταδόθηκε από ΜΜΕ, ότι πριν την ανακοίνωση του ανασχηματισμού υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Κ. Μητσοτάκη με τον Αλ. Τσίπρα για την υπουργοποίηση Αποστολάκη χωρίς να γίνει γνωστό το περιεχόμενο της. 


Άλλες πληροφορίες σε ΜΜΕ ανέφεραν πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Ευ. Αποστολάκης με τον Αλ. Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του είπε ότι η αποδοχή της πρότασης θα σήμαινε αποστασία.


Σε κάθε περίπτωση, η όλη υπόθεση, ανεξάρτητα από τους επικοινωνιακούς χειρισμούς, κατέδειξε την κοινή στρατηγική ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και την ευκολία που ένα πολιτικό πρόσωπο μπορεί να αξιοποιηθεί και από τα δυο κόμματα. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]