ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Ζηρού:Η δασοπροστασία του Δήμου στα χέρια και των πολιτών Ανοιχτή πρόσκληση για άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος για εθελοντές δασοπροστασίας




Ο Δήμος Ζηρού λόγω του παρατεταμένου καύσωνα και του αυξημένου κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιών, για την καλύτερη δυνατή προστασία των δασών και των περιουσιών, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους  πολίτες να γίνουν εθελοντές δασοπροστασίας.

Οι πολίτες, για όσο διάστημα ο κίνδυνος πυρκαγιάς θα παραμένει υψηλός, θα επιτηρούν από σημεία που θα υποδειχτούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το δάσος Φιλιππιάδας αλλά κι ολόκληρη την περιοχή του Δήμου και αμέσως μόλις αντιληφθούν φωτιά θα ενημερώνουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση παρέμβασή της.   

Οι πολίτες καλούνται να ενταχθούν στις ομάδες εθελοντών δασοπροστασίας συμπληρώνοντας τη ακόλουθη ειδική φόρμα http://www.1535.syzefxis.gov.gr/%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%82/%cf%80%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1/

είτε στέλνοντας τα στοιχεία τους με e-mail στο info@dimoszirou.gr, είτε κάνοντας εγγραφή με προσωπική παρουσία, αύριο Κυριακή 8 Αυγούστου από τις 10 έως 12.μ. το πρωί στα Δημαρχεία Φιλιππιάδας και Θεσπρωτικού..

Σημειώνεται ότι η επιτήρηση θα γίνεται σε δύο βάρδιες από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 9 το βράδυ και θ’ αρχίσει από αύριο Κυριακή 8 Αυγούστου.

Ενημερώνουμε επίσης ότι ήδη υδροφόρα και μηχανήματα του Δήμου έχουν τεθεί στη διάθεση της Πυροσβεστικής ενώ οι χειριστές τους βρίσκονται διαρκώς σε περιπολία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]