Θεσπρωτία:Έκλεισαν σκύλο σε αυτό το κτήριο και τον παράτησαν χωρίς τροφή και νερό για να πεθάνει ....

Mία ακόμα ιστορία  κακοποίησης ζώου  στην Ήπειρο  προκαλεί θλίψη ,οργή και πολλές απορίες για το τί άνθρωποι στα αλήθεια κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας  .... 

Ποιό νοσηρό ,ποιό εγκληματικό  μυαλό σκέφτηκε να κλείσει σε ένα ερημικό κτήριο έναν    σκύλο   προκειμένου να πετύχει τον στόχο του ,το θάνατο της άτυχης και ανυπεράσπιστης ψυχής ...

Όπως σημειώνει σε σχετικό post στη σελίδα της στο facebook η Φιλοζωική δράση εθελοντών Ν.Θεσπρωτίας  το μικρό κτήριο  γεώτρησης  που διακρίνεται στην πρώτη φωτογραφία βρίσκεται στην περιοχή Λάκκα .Κάποιος λοιπόν πήγε εκεί  τον σκύλο κλείδωσε την πόρτα και τον παράτησε μόνο του  χωρίς τροφή φυσικά και χωρίς νερό .Για καλή τύχη του ζώου μία γυναίκα που εντελώς τυχαία πέρασε από το σημείο άκουσε τα ουρλιαχτά του  και με τη βοήθεια ενός ακόμα ατόμου έσπασαν την κλειδαριά και απεγκλώβισαν το ζώο .

Αν δεν είχε βρεθεί εκεί η γυναίκα ο σκύλος φυσικά θα είχε βρει μαρτυρικό θάνατο..

Για το συμβάν έχει κατατεθεί μήνυση στο ΑΤ Ηγουμενίτσας.

Σε κάθε περίπτωση που αντιληφθείτε περιστατικό κακοποίησης ζώου  να προχωράτε  άμεσα   σε καταγγελία στο Α.Τ της περιοχής σας  .



Αναλυτικά το post :
 "Μέσα σε αυτό το κτήριο γεώτρησης  στην Περιοχή Λακκα κλείστηκε σκυλος χωρίς τροφή και νερό ώστε να βρει βασανιστικό θάνατο .

Στο κτήριο δεν υπάρχει παράθυρο και η πόρτα  ήταν σφραγισμένη με λουκέτο .

Εντελώς τυχαία καθώς είναι ερημική περιοχή μια γυναίκα άκουσε το κλάμα (ουρλιαχτά )του σκύλου και με την βοήθεια ενός άλλου ατόμου έσπασαν την κλειδαριά και απεγκλώβισαν το δύσμοιρο ζώο .

Ένας άνθρωπος που κάνει κάτι τέτοιο τέτοιο είναι επικίνδυνος και ικανός για όλα .

Έχει κατατεθεί μήνυση στο ΑΤ Ηγουμενίτσας .

 Σημειώνεται ότι το σκυλί έχει ιδιοκτήτη  και θα πρέπει να εξεταστούν  όλα τα ενδεχόμενα ….αλλά και να γίνει έρευνα για το ποιοι διαθέτουν κλειδί για το εν λόγο κτήριο "



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]