ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Παραδοσιακές φορεσιές στις βιτρίνες των καταστημάτων του Ιστορικού Κέντρου της Πρέβεζας !

 


Σε μια νέα δράση προχώρησε Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑ 1821 -2021, «ΙΣΤΟΡΙΑ - ΜΝΗΜΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  για την επέτειο από την έναρξη της Επανάστασης του 1821. Αυτή τη φορά η Επιτροπή εκθέτει  παραδοσιακές φορεσιές  της Πατρίδας μας, σε βιτρίνες καταστημάτων τηςΠρέβεζας , έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τις γνωρίσουν και να τις θαυμάσουν. Συγκεκριμένα σε σχετικό δελτίο τύπου η Επιτροπή αναφέρει : 

“Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑ 1821 -2021, «ΙΣΤΟΡΙΑ - ΜΝΗΜΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», πιστή στην αρχή της, πως οι εκδηλώσεις για την επέτειο από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτές στο ευρύ κοινό, αλλά και πως σε αυτές πρέπει να εμπλέκονται, όσοι περισσότεροι πολίτες είναι δυνατόν, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια νέα δράση. 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ σκέφτηκε να εκθέσει παραδοσιακές φορεσιές  της Πατρίδας μας, όχι σε κάποιον κλειστό χώρο, αλλά σε βιτρίνες καταστημάτων της πόλης μας, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τις γνωρίσουν και να τις θαυμάσουν.

Έτσι, από την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 και για μια εβδομάδα στις βιτρίνες των καταστημάτων του Ιστορικού Κέντρου της πόλης μας και πλάι στα μοντέρνα σύγχρονα ρούχα της εποχής μας θα εκτίθενται κάποιες πανέμορφες παραδοσιακές φορεσιές.  Εκτιμώντας ότι αυτή η εικόνα θα έδινε μια γιορτινή ατμόσφαιρα στη πόλη, απευθυνθήκαμε στους καταστηματάρχες του Ιστορικού Κέντρου και οφείλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους από αυτούς, δέχτηκαν  να φιλοξενήσουν τις  φορεσιές στις βιτρίνες τους.


Ευχαριστίες λοιπόν, στα καταστήματα:

«Έκφραση» Νούτση Μαίρη

Ενδύματα Σορόκας 

Κώστας Παναγιώτης

Φαρμακείο Σολδάτος Γεράσιμος- Σολδάτου Ελίζα 

AT STORE

Manis Men's wear

Natelier 

NISI 

TOPTREND 

Καθώς και στους Αφους Ε.Βαρσάμη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους συλλόγους και στους πολίτες, που μας εμπιστεύτηκαν τις φορεσιές τους: 

Στον Σύλλογο Αγίου Θωμά, στον Σύλλογο Μικρασιατών και Ποντίων Πρέβεζας, στον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας, στον Χορευτικό Όμιλο Πρέβεζας, στις κυρίες Κωνσταντίνα Σταύρου Βέκιου, Μαρία Δήμα και  στον κύριο  Γεράσιμο Λογοθέτη."

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]