Ηλίας Μόσιαλος: Τα στοιχεία που δείχνουν ότι η μετάλλαξη Δέλτα "χτυπά" τους ανεμβολίαστους

 


Χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Ολλανδία για την διασπορά του κορονοϊού, ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Λονδίνου (LSE), περιγράφει μέσω μίας ανάρτησής του στο Facebook τις επιπτώσεις της μεταλλάξης Δέλτα στους ανεμβολίαστους.


Για το σκοπό αυτό, παρουσιάζει και έναν πίνακα που αποκαλύπτει ότι ο κορονοϊός "χτυπά" σε συντριπτικό ποσοστό τα ανεμβολίαστα άτομα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου

"Ολλανδία: τα στοιχεία δείχνουν καθαρά την επίπτωση της μετάλλαξης Δέλτα στους ανεμβολίαστους. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό εμβολιασμένων που θα νοσήσουν από τον κορονοϊό γιατί τα εμβόλια δεν είναι πλέον 100% αποτελεσματικά όπως ήταν με τη μετάλλαξη Άλφα. Αλλά τα εμβόλια των Pfizer/Moderna και της ΑΖ είναι αποτελεσματικά 96% και 92% αντίστοιχα στο να αποτρέπουν τη νοσηλεία μετά τη χορήγηση και των δύο δόσεων."

Ολλανδία: τα στοιχεία δείχνουν καθαρά την επίπτωση της μετάλλαξης Δέλτα στους ανεμβολίαστους. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό εμβολιασμένων που θα νοσήσουν από τον κορονοϊό γιατί τα εμβόλια δεν είναι πλέον 100% αποτελεσματικά όπως ήταν με τη μετάλλαξη Άλφα. Αλλά τα εμβόλια των Pfizer/Moderna και της ΑΖ είναι αποτελεσματικά 96% και 92% αντίστοιχα στο να αποτρέπουν τη νοσηλεία μετά τη χορήγηση και των δύο δόσεων.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]