Πολύγυρος Ιωαννίνων:Εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε δασώδη περιοχή Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του [φωτό]


 Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση αναζήτησης ηλικιωμένου οδηγού   στην περιοχή του Πολύγυρου του Δήμου Δωδώνης .

Ειδικότερα ,ο ηλικιωμένος άνδρας που   βρισκόταν  στο χωριό  έχοντας έρθει από τη Γερμανία για καλοκαιρινές διακοπές ,χθες το μεσημέρι υπό συνθήκες που διερευνώνται    και ενώ απείχε  μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και  το όχημα κατέληξε  σε δασώδη   και δύσβατη περιοχή .

Στο χωριό  έσπευσαν Αστυνομία ,Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν το ακριβές σημείο που είχε πέσει το αυτοκίνητο  καθώς λόγω του δάσους δεν  ήταν ορατό .

Τελικώς μετά  από αρκετές ώρες    και συγκεκριμένα μετά τις 11 το βράδυ οι Αρχές   κατάφεραν   εντοπίσουν το  δύσβατο  σημείο που είχε ανατραπεί το όχημα στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν ο ηλικιωμένος οδηγός .

Ο άνδρας που  έφερε  τραύματα χωρίς ευτυχώς  να κινδυνεύει η ζωή του διακομίσθηκε με  το ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ   στο εφημερεύον νοσοκομείο στα Ιωάννινα  .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]