ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Επιστολή στον Υπουργό Τουρισμού για το πρόβλημα υδροδότησης στην Πέρδικα Θεσπρωτίας

 


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς το Υπουργό Τουρισμού 

Χρεωκοπημένη δήλωση για τον τουρισμό

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Και φέτος η υδροδότηση της όμορφης Πέρδικας ,  του Δήμου Ηγουμενίτσας, στην ΄Ηπειρο,  είναι πάλι καταστροφική. Ο κόσμος υποφέρει και οι αρμόδιοι δεν κάνουν τίποτε και δεν  έκαναν  τίποτε και όλη  τη χρονιά που πέρασε  να καλυτερεύσουν την κατάσταση.  Η καταστροφή ήταν προβλέψιμη.

΄Ηδη τον περασμένο Νοέμβριο είχα απευθυνθεί σε σας κ. Υπουργέ, αλλά και στις υπόλοιπες αρχές της χώρας, περιφέρεια,  αλλά και κυρίως στον κ. Δήμαρχο καθόλα αρμόδιο για το θέμα αυτό, ότι η υδροδότηση της Πέρδικας είναι καταστροφική.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει! Αντιθέτως! Η σύντομη απάντηση σε διαμαρτυρίες στους αρμόδιους είναι: Βάλτε βυτίο νερού! Από που πρέπει να βρει τα χρήματα κάποιος που παίρνε σύνταξη 500 €; Από που να βρει 20 € για να του κουβαλήσουν  ένα βυτίο νερό;

Η καταστροφική αυτή κατάσταση  δυσκολεύει και αυτούς του ανθρώπους που θέλουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να νοικιάσουν ένα δωμάτιο  σε τουρίστες. Η πρώτη ερώτηση είναι έχει στην Πέρδικα νερό;

Το νερό είναι μια βασική ανθρώπινη ανάγκη. Η ποιότητα της ζωής είναι σημαντικά μειωμένη εάν δεν μπορείτε να κάνετε ένα ντους στη  ζέστη του καλοκαιριού και εάν το πλυντήριο δεν λειτουργεί επειδή δεν υπάρχει νερό.

Δεν υπάρχει τίποτε που να δικαιολογεί που εδώ και πολλά χρόνια οι υποδομές του χωριού έχουν κακόβουλα παραμεληθεί.

Για τους εκλεγμένους τοπικούς άρχοντες η ευημερία των ψηφοφόρων τους δεν έχει καμία αξία;

Υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα στην Ε.Ε.  για την ανάπτυξη των υποδομών μιας χώρας. Για την Πέρδικα δεν ταιριάζει κανένα; ΄Εχουν υποβληθεί ποτέ τέτοιες αιτήσεις για την Πέρδικα; Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο εν προκειμένω.

Με τη επιστολή αυτή πιστεύω ότι δημόσια και σε μερικά γραφεία να θυμούνται μερικοί ότι έχουν ευθύνη για τους συνανθρώπους τους.

Με φιλικούς χαιρετισμους

Irmintraud  Schiller


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]