ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Να αποσυρθεί η εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής για το δώρο των 5.000€ στην Enact ζητά η Ολυ Τσουμάνη


 Η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Όλυ Τσουμάνη έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) για το νέο «δώρο των 5.000€ στη Enact». Με την επιστολή  ζήτησε να αποσυρθεί το 3ο θέμα της συνεδρίασης της 6η Ιουλίου της Ο.Ε. με τίτλο : «Ανάθεση της εργασίας/υπηρεσίας με τίτλο: «Καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων Πάρκου Πυρσινέλλα Κληροδοτήματος Βασιλείου Πυρσινέλλα»»

Η συγκεκριμένη ανάθεση αφορά το άδειασμα από τα καλαθάκια του Πάρκου Πυρσινέλλα, κάθε Κυριακή πρωί 8-10πμ, ακριβώς πριν ξεκινήσει να δέχεται το πάρκο τον περισσότερο κόσμο. Η εργασία εκτιμάται ότι θα διαρκεί 2 ώρες και η Δημοτική Αρχή καλεί την Οικονομική Επιτροπή να αποφασίσει να πληρώνει 5.000€ ετησίως . 

Η κομμουνίστρια δημοτική σύμβουλος στην ίδια επιστολή ζήτησε να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η ολοκληρωμένη πρόταση της Δημοτικής Αρχής για το Πάρκο Πυρσινέλλα καθώς και ο σχεδιασμός για το σύνολο των κοινοχρήστων χώρων της πόλης και οι προτάσεις που θα κατατεθούν στο πλαίσιο του προγράμματος “Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου” του άξονα προτεραιότητας “Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου” του Πράσινου Ταμείου. 

«Το πάρκο Πυρσινέλλα έχει να καθαριστεί 3 και πλέον έτη, είναι πρόκληση το συγκεκριμένο θέμα» καταλήγει η επιστολή της Ο. Τσουμάνη.


Γιάννενα 5 Ιουλίου 2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]