ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΠΕΙΡΟΣ"

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ WOLT ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών:Κάποτε στη Λιλιπούπολη Σάββατο 17 Ιουλίου, 21:30

 


Σάββατο 17 Ιουλίου, 21:30


Κάποτε στη Λιλιπούπολη


 


Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών ξεκινά το Μουσικό Φεστιβάλ «Και όλα τ’ αλλάζει το φεγγάρι» το Σάββατο 17 Ιουλίου και ώρα 21:30 με μια βραδιά με δημιουργίες των Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Μαραγκοπούλου, Λένας Πλάτωνος, Νίκου Χριστοδούλου και Μαριανίνας Κριεζή. Μια βραδιά αφιερωμένη στα τραγούδια, τα παιχνίδια, τα παιδικά μας χρόνια, την τρυφερότητα, την αλήθεια. «Κάποτε στη Λιλιπούπολη» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που μας φέρνει στο νου την εποχή της νεανικής αθωότητας, όπως αυτή εκφραζόταν στα τέλη της δεκαετίας του 1970.  Για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι, λοιπόν, και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.  


Συμμετέχουν:


 Παιδική Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων. Στο πιάνο συνοδεύει η Πηνελόπη Λιαροστάθη. Τη Διεύθυνση έχει η Κωνσταντίνα Μήλια.


Μαθητική Νεανική Ορχήστρα Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων NTO ΡΕ ΜΙ. Ενορχήστρωση - Διεύθυνση: Γεράσιμος Λώλης.


 Guest star η Ελένη Βουγιουκλή.


 


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Αύλειο Χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς ΠΙΟΠ σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ). Η είσοδος είναι ελεύθερη και απαιτείται κράτηση στο τηλ. 26510 64065, καθημερινά 10:00-18:00 εκτός Τρίτης.


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]