Μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας ενόψει της άρσης των μέτρων για την πανδημία....


.......Δεν χαλαρώνουμε, Δεν σταματάμε τον καθολικό εμβολιασμό, Δεν τελείωσε η πανδημία!

Δεν θα επιτρέψουμε ένα τέταρτο κύμα, Δεν θα τη ζωή και την ελευθερία, Δεν θα χάσουμε ότι με θυσίες όλοι μαζί κερδίσαμε και Δίνουμε τέλος στην πανδημία με το μαζικό εμβολιασμό όλων μας !

Αγαπητοί Δημότες Πρέβεζας, αγαπητοί μας επισκέπτες και αγαπητά μας παιδιά,

Από σήμερα όπως ξέρετε έχουμε άρση των περιορισμών κυκλοφορίας όπως και στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους. 

Αυτό ΔΕΝ σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η πανδημία τελείωσε όπως και η προσωπική μας ευθύνη! 

Ήδη αποδώσαμε στις αρχικές μας παρακλήσεις προς εσάς τις δύο όψεις του «ΔΕΝ» προς το θετικό και το αρνητικό αποτέλεσμα. Η πανδημία με την επικίνδυνη και άκρως μεταδοτική μετάλλαξη «Δέλτα» απειλεί να μας πάρει πίσω ότι κερδίσαμε όλοι μαζί, με σημαντικές θυσίες και απώλειες, αλλά και να στερήσει στις πολυάριθμες οικογένειες του τόπου μας που ασχολούνται με τον τουρισμό αλλά και κάθε επαγγελματική δραστηριότητα τη ευκαιρία να ορθοποδήσουν και πάλι. 

Εμείς όλοι μας και ο καθένας από τη θέση του ευθύνης ως πολίτης, επαγγελματίας, εκπρόσωπος ΜΜΕ, αιρετός και από κάθε ιδιότητα, είμαστε οι φύλακες και φρουροί της ασφάλειας που αποδίδει σήμερα ο τόπος μας με τα χαμηλά κρούσματα.

Καλούμαστε άπαντες δίχως καμία εξαίρεση και ιδίως οι επαγγελματίες να τηρήσουμε τα μέτρα και να απαιτούμε από τους υπόλοιπους να τα τηρούν, να περιφρουρήσουμε την ελευθερία και την ασφάλεια που με θυσίες κάθε είδους κατακτήσαμε και κυρίως να συμβάλουμε με το να ενημερώσουμε και να πείσουμε κάθε μέλος της οικογένειάς μας και του εργασιακού μας περιβάλλοντος να εμβολιαστεί άμεσα!

Ότι δύσκολα κερδίσαμε όλοι μαζί με ευθύνη και θυσίες μπορεί πολύ εύκολα να χαθεί από τη χαλαρότητα και την επικίνδυνη αμέλεια των λίγων!


Αγαπητοί Δημότες και παιδιά, αγαπητοί μας επισκέπτες,

Δεν χαλαρώνουμε, Δεν σταματάμε τον καθολικό εμβολιασμό, Δεν τελείωσε η πανδημία! Δεν θα επιτρέψουμε ένα τέταρτο κύμα, Δεν θα τη ζωή και την ελευθερία, Δεν θα χάσουμε ότι με θυσίες όλοι μαζί κερδίσαμε και Δίνουμε τέλος στην πανδημία με το μαζικό εμβολιασμό όλων μας !

Όλοι μαζί τα καταφέραμε , όλοι μαζί θα νικήσουμε !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]