ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Γάμπαρη: Η "Βασίλισσα" του Αμβρακικού στην ΕΡΤ ![βίντεο]




Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π. Ε Πρέβεζας συνεχίζει δυναμικά την τουριστική προώθηση του Νομού της Πρέβεζας. 

Την τιμητική της αυτή την φορά είχε η γαρίδα του Αμβρακικού (Γάμπαρη), την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 μέσα από την συχνότητα της Κρατικής Τηλεόρασης και την εκπομπή "ΕΡΤ Σαββατοκύριακο" που παρουσιάζουν οι Γιάννης Σκάλκος και Κώστας Λασκαράτος.

Φροντίσαμε ως Ένωση την τηλεοπτική σύνδεση με 2 συνδέσεις Skype ταυτόχρονα για την καλύτερη προβολή και εικόνα προς τους τηλεθεατές της εκπομπής, με την βοήθεια βέβαια και την συνεργασία  του πρωταγωνιστή και παραδοσιακού ψαρά του Αμβρακικού Δημήτρη  Τσιλιγκίρη όπου εδώ θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά.

Μας ταξίδεψε μέσα στον Αμβρακικό Κόλπο και δείξαμε στους τηλεθεατές της εκπομπής όλη την διαδικασία ψαρέματος της Γάμπαρης μαζεύοντας τα δίχτυα το Κυριακάτικο πρωινό.

Ο ψαράς Δημήτρης μίλησε και έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους παρουσιαστές της εκπομπής για το πόσο ιδιαίτερο αλίευμα ειναι η συγκεκριμένη γαρίδα που την βρίσκει κάποιος μόνο στα νερά του Αμβρακικού. 

Την κάνει ξεχωριστή το ιδιαίτερο μωβ χρώμα που έχει στην ουρά της. Η Γάμπαρη σερβίρεται σε ταβερνάκια της πόλης μας, συνήθως ψητή αλλά και γαριδομακαρονάδα, και όποιος την δοκιμάσει, δεν πρόκειται να ξεχάσει την γεύση της σε όλη του την ζωή.

Να αναφέρουμε επίσης πως ειναι παγκόσμια γνωστή απο το έργο του James Bond πράκτορας 007 οπου ο Σον Κόνερι ζήτησε να φάει γαρίδα από τον Αμβρακικό. 

Θα πρέπει να Συνθέσουμε, να Οραματιστούμε με Εξωστρέφεια, Στρατηγική, Σχεδιασμό, Επικοινωνιακή Πολιτική και Αγάπη σε ότι σημαντικό έχουμε στον Νομό μας, ώστε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα τόσο στον Τουρισμό, όσο και στην καθημερινότητα των πολιτών που ζουν και έχουν επενδύσει  στον Νομό της Πρέβεζας.

Ευχαριστούμε επίσης την ΕΡΤ 1 για τον πολύτιμο χρόνο που μας διέθεσε, τους παρουσιαστές Γιάννη Σκάλκο και Κώστα Λασκαράτο.

Επίσης τον Προκόπη Αγγελόπουλο, την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Χαρά Ψαθά και όλους τους συντελεστές της εκπομπής. "αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΄Ένωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]