ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ανήλιο Μετσόβου:Τον αναζητούσαν οι οικείοι του .....Τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του χτυπημένο από κεραυνό


Στο πένθος έχει βυθιστεί το Ανήλιο Μετσόβου με τους κατοίκους του χωριού να αδυνατούν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή ένας 37χρονος συγχωριανός τους .
Ο 37χρονος κτηνοτρόφος   βρισκόταν στην περιοχή με ένα μικρό κοπάδι ζώων με τους οικείους του να ανησυχούν καθώς έβλεπαν τις ώρες να περνούν και εκείνον να μην επιστρέφει στο σπίτι του ενώ δεν απαντούσε και στις συνεχόμενες κλήσεις τους στο κινητό του τηλέφωνο.

Έτσι λίγο πριν τις 11 το βράδυ ενημέρωσαν το Α.Τ Μετσόβου με τους αστυνομικούς να ξεκινούν άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό του .Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μετέβησαν στην περιοχή όπου συνήθιζε να πηγαίνει με τα ζώα του και μέσα σε 15 λεπτά εντόπισαν τον άνδρα κάτω από ένα δέντρο χωρίς τις αισθήσεις του ,χτυπημένο από κεραυνό κατά τη διάρκεια της απογευματινής καταιγίδας.
Καθώς ο άτυχος νεαρός κτηνοτρόφος βρισκόταν σε δύσβατο σημείο   κλήθηκε και επιχείρησε η Π.Υ με 7 άνδρες και 3 οχήματα .Η σορός του 37χρονου παρελήφθη από  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ του Κ.Υ Μετσόβου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]