ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όλα τα ποδήλατα αύριο στους δρόμους της Άρτας!«Ποδηλατώ και μετακινούμε στην πόλη μου »

Παγκόσμια ημέρα Ποδήλατου η  αυριανή η 3η Ιουνίου, και σε μια συμβολική κίνηση ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας Περικλής Ζώτος, προτρέπουν όλους τους δημότες, να προτιμήσουν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους, για την εργασία τους, για την άθλησή τους, για την διεκπεραίωση των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων στο κέντρο της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Άρτα μπορεί να γίνει  η πόλη του ποδηλάτου.


Με την καθημερινή χρήση του όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος,  μετακινούμαστε γρήγορα, εύκολα και χωρίς κόστος, βελτιώνουμε την υγεία  μας μέσω της άσκησης, προστατεύουμε το περιβάλλον και μειώνουμε την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη μας.


Επίσης, για τους πολίτες που απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν το ποδήλατο, είτε για τις δουλειές τους είτε για τις ποδηλατοβόλτες τους, ο Δήμος  Αρταίων, στην είσοδο του Δημαρχείου  κοινόχρηστα ποδήλατα τα οποία διατίθενται δωρεάν  με χρήση της αστυνομικής ταυτότητας. Τέλος, σε διάφορα σημεία του Δήμου έχουν τοποθετηθεί και ειδικές θέσεις στάθμευσης για τα ποδήλατα, τις οποίες ο Δήμος επεκτείνει συνεχώς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]