Ιωάννινα:ΚΕΠΑΒΙ -Παλιό Πανεπιστήμιο-Μετακινήσεις υπαλλήλων &παιδικές χαρές στο Δημ.Συβούλιο


Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημ.Συμβουλίου ο Δήμαρχος  ενημέρωσε το σώμα για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΚΕΠΑΒΙ ΑΕ να μην συνεχιστεί ο διάλογος για την παραχώρηση του κτηρίου ώστε να στεγαστούν υπηρεσίες του Δήμου.

«Δεν ήταν μία απόφαση διαφωνίας επί των σημείων αλλά μία ολιστική απόρριψη» ανέφερε ο Δήμαρχος.

Μετά από ερωτήματα που τέθηκαν ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η υπόθεση του ΚΕΠΑΒΙ είχε ανοίξει από την προηγούμενη δημοτική αρχή . Η σημερινή δημοτική αρχή εξήντλησε κάθε περιθώριο διαλόγου και συζήτησης με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΠΑΒΙ ενημερώνοντας κάθε φορά πλήρως το Δημοτικό Συμβούλιο.

«Δεν δέχονται την συζήτηση. Μόλις μας αποσταλεί η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης θα κοινοποιηθεί σε όλες τις παρατάξεις» ανέφερε ο Δήμαρχος. 

Αναφερόμενος στο κτίριο του παλιού Πανεπιστημίου στην Δομπόλη υπογράμμισε ότι η διαδικασία για την παραχώρηση στον Δήμο ολοκληρώνεται. 

«Μία από τις εναλλακτικές λύσεις είναι να γίνει δημαρχείο», σημείωσε. 

Απαντήσεις για θέματα που τέθηκαν 

Ο Δήμαρχος απάντησε τόσο στον Σύλλογο Εργαζομένων όσο και σε συμβούλους της αντιπολίτευσης σχετικά με τις μετακινήσεις υπαλλήλων. Υπογράμμισε ότι οι μετακινήσεις, όσες γίνονται, έχουν ως μοναδικό σκοπό την βελτίωση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών.

Ανέφερε ότι οι συζητήσεις με αεροπορικές εταιρείες που ενδιαφέρονται για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων συνεχίζονται. Σημείωσε ότι η πανδημία έχει δημιουργήσει διστακτικότητα σε όλους τους φορείς του τουρισμού, όμως για την Δημοτική Αρχή παραμένει απόλυτη προτεραιότητα η εξωστρέφεια και η δρομολόγηση νέων πτήσεων.

Σε ότι αφορά τις παιδικές χαρές, ανέφερε ότι οι εργασίες είναι σε εξέλιξη με σκοπό να υπάρξει αποκατάστασή τους και πιστοποίηση. Σχετικά με την παιδική χαρά στο Πάρκο Κατσάρη σημείωσε ότι ήδη έχει υπογραφεί σύμβαση με τον ανάδοχο και οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν άμεσα. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]