Ήπειρος:Λαθραία τσιγάρα ,μικροποσότητες κάνναβης,κλοπή και φυγόποινος απασχόλησαν χθες την Αστυνομία


 Συνελήφθησαν χθες (02-06-2021) το μεσημέρι στα Ιωάννινα  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων δύο ημεδαπές, διότι με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν προϊόν από κατάστημα με είδη ρουχισμού. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Συνελήφθη χθες (02-06-2021) το μεσημέρι στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (11) πακέτα λαθραίων τσιγάρων. 

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι το παραπάνω κατάστημα λειτουργούσε χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 

Συνελήφθη χθες (02-06-2021) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών και Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε φάκελος με τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (6,6) γραμμαρίων.  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Συνελήφθη χθες (02-06-2021) το απόγευμα στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας ποινής φυλάκισης (8) μηνών για κλοπή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]