LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Χαρδαλιάς:Αυτά αποφάσισε η Επιτροπή των Επιδημιολόγων στη σημερινή συνεδρίαση

 


Η Επιτροπή των Επιδημιολόγων κατή τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις ,όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

"Αποφασίστηκε η χρήση των γηπέδων 5x5 και γηπέδων μπάσκετ σε υπαίθριους χώρους από τη Δευτέρα 31/5 από ερασιτέχνες αθλούμενους και μόνο  με τις προϋποθέσεις που ισχύουν για τους επαγγελματίες αθλητές και ειδικότερα με εβδομαδιαίο self test ,τήρηση περιορισμών χωρητικότητας ,καταλόγους εισερχομένων και όλων των υγειονομικών μέτρων.

-Αποφασίστηκε οι αθλητικές διοργανώσεις εκτός σταδίων εκτός  οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων δηλαδή με προϋποθέσεις μέχρι 300 άτομα με μπλοκ ανά 50 άτομα ,με rapid test   ή PCR ,ηλεκτρονικές εγγραφές ,χωρίς απονομές ,χωρίς   θεατές ,με χρήση μάσκας πριν την εκκίνηση και μετά τον τερματισμό από την 1 /06/2021.

-Αποφασίστηκε η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων από τη Δευτέρα 31/5 .Θα ανακοινωθούν κάποιες αλλαγές τις επόμενες ώρες σε σχέση με συγκεκριμένους τύπους ασκήσεων κατά τις οποίες δεν είναι δυνατή η χρήση μάσκας.

-Αποφασίστηκε οι εκλογές καθώς και οι εκλογοαπολογιστικές αιρετών εκπροσώπων να διενεργούνται διά ζώσης σύμφωνα με το πρωτόκολλο των συνεδρίων εφόσον τα εγγεγραμμένα μέλη δεν υπερβαίνουν τα 150.Στις περιπτώσεις που τα μέλη είναι 150 και άνω τόσο οι εκλογές όσο και εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις θα γίνονται με ψηφιακά μέσα.

Περαιτέρω, αποφασίστηκε να επιτρέπεται η διενέργεια μαθημάτων θεωρητικής εκπαίδευσης όλων των κατηγοριών και περιοδικής κατάρτισης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.) μεταφοράς εμπορευμάτων/επιβατών, καθώς και να επιτρέπεται η διενέργεια θεωρητικών εξετάσεων όλων των κατηγοριών για την απόκτηση Π.Ε.Ι. και της ειδικής θεωρητικής εξέτασης για την ειδική άδεια, υπό την προϋπόθεση διενέργειας αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορονοϊό έως και 24 ώρες πριν την εξέταση για τους εκπαιδευόμενους, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για τους εξεταστές, με τήρηση των αποστάσεων, της χωρητικότητας 50% και των υγειονομικών μέτρων.


Για περαιτέρω ζητήματα, θέματα που αφορούν σε πρωτόκολλα των Υπουργείων Ανάπτυξης και Ναυτιλίας, θα υπάρξει ενημέρωση από τα αρμόδια Υπουργεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]