Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου (Ε.Κ.Η.) :Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στο Διήμερο Διακαλλιτεχνικό Φεστιβάλ, πολλαπλών δράσεων

 


Ανοιχτό κάλεσμα απευθύνει η Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου (Ε.Κ.Η.) για συμμετοχή σε ένα Διήμερο Διακαλλιτεχνικό Φεστιβάλ, πολλαπλών δράσεων, που προβλέπεται να διεξαχθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2021.


Στόχοι του Διακαλλιτεχνικού Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη και η υποστήριξη της ντόπιας καλλιτεχνικής παραγωγής και των καλλιτεχνών της Ηπείρου, αλλά ταυτόχρονα και η ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, η ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν την τόσο έμψυχη όσο και η άψυχη πολιτισμική κληρονομιά της πόλης, η προσέλκυση τουρισμού και η γενικότερη  προβολή της περιοχής. 


Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες Ηπειρώτες καλλιτέχνες, καθώς και σε όλους τους καλλιτέχνες, που ζουν και εργάζονται στα Ιωάννινα και στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. Εκτός από τις προτάσεις παραγωγής καλλιτεχνικού έργου (παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις κλπ), δεκτές θα γίνουν επίσης και προτάσεις δράσεων, που αφορούν στην καλλιτεχνική εκπαίδευση (σεμινάρια χορού, υποκριτικής κλπ). Οι ερασιτέχνες καλλιτέχνες, για φέτος, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δράσεις, που θα καθοδηγούνται από επαγγελματίες καλλιτέχνες. Οι δράσεις του φεστιβάλ θα διανεμηθούν σε όλη τη διάρκεια των 2 ημερών, ανάλογα με το περιεχόμενο τους.


Οι τοποθεσίες που θα διεξαχθεί το φεστιβάλ είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, καθώς θα πρέπει να τις διερευνήσει περαιτέρω η οργανωτική επιτροπή, σύμφωνα με τις καλλιτεχνικές προτάσεις που θα κατατεθούν και με κριτήριο την καλύτερη δυνατή ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της πόλης.


Οι δράσεις του φεστιβάλ θα είναι αμειβόμενες.


Οι προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 17 Ιουνίου 2021.


Υποβολή προτάσεων στο ekipirou@gmail.com


Πληροφορίες:       


Αιμίλιος Αγόρου,   6987557391


Ελεονώρα Ηλία,      6976453246


Γιολάντα Καπέρδα, 6945533242


Δώρα Μπαρέκα,      6942531294


Νίκος Παπαδιώτης, 6936160849

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]