Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ιωάννινα:Δυναμική καταδίκη του νομοσχεδίου-έκτρωμα για τα εργασιακά


 Κάτω τα χέρια το οκτάωρο, δεν είναι για παζάρια και για διάλογο» βροντοφώναξαν σήμερα το απόγευμα οι εργαζόμενοι στα Γιάννενα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων για έκτακτο συλλαλητήριο απαιτώντας να παρθεί πίσω το νομοσχέδιο έκτρωμα.


Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νίκος Έξαρχος αφού απαρίθμησε τα απανωτά χτυπήματα που φέρνει το αντεργατικό νομοσχέδιο στα δικαιώματα της εργατικής τάξης, κάλεσε τους συγκεντρωμένους και τις διοικήσεις των σωματείων να εκμεταλλευτούν κάθε στιγμή των επόμενων ημερών για να οργανωθεί μία πλατιά ενημέρωση των εργαζομένων σε χώρους δουλειάς και γειτονιές.


«Το απεργιακό μέτωπο που σχηματίσαμε την Πρωτομαγιά πρέπει να δυναμώσει» τόνισε θέτοντας στο επίκεντρο της πάλης των εργατών το 7ωρο - 5ήμερο - 35ωρο και την κατάργηση όλων των νόμων της διευθέτησης του χρόνου εργασίας και της επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων. Έκλεισε την ομιλία του με κάλεσμα στήριξης του πρωτοπόρου εργάτη της «Πίνδος» με συγκέντρωση 11.00 αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων που εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο εργαζόμενος ζητώντας την ακύρωση της εκδικητικής απόλυσης του.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]