ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ιωάννινα:Παρεμβάσεις Θωμά Μπέγκα στο δημοτικό συμβούλιο
Μια σειρά ερωτημάτων έθεσε προς τη Δημοτική Αρχή ο επικεφαλής της παράταξης, «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, στην εκτός ημερησίας διάταξης συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπέγκας ζήτησε ενημέρωση:

Α) Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της αναβάθμισης του οδοφωτισμού με λαμπτήρες τεχνολογίας led, 

Β) Την πορεία του Προεδρικού Διατάγματος για τη λίμνη Παμβώτιδα

Γ) Τις εξελίξεις σχετικά με την μεταφορά του κλειστού γυμναστήριου από το Ελληνικό και τις πολιτικές της δημοτικής αρχής από εδώ και στο εξής για την εγκατάσταση ενός νέου μεγάλου κλειστού γυμναστηρίου στα Γιάννενα.

Δ) Τις ενέργειες που έχει κάνει η δημοτική αρχή για την ολοκλήρωση των διοικητικών διαδικασιών του ΣΒΑΚ οι οποίες πρέπει να εγκριθούν μέχρι τον Ιούνιο, όπως ανακοίνωση το αρμόδιο υπουργείο.

Ε) Τα προβλήματα στη μισθοδοσία των εργαζομένων που έχουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου  και 

ΣΤ) Τη θέση της δημοτικής αρχής για το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς, το οποίο χαρακτήρισε απαράδεκτο. 

Ο κ. Μπέγκας τόνισε ότι μέσω των προβλέψεων του νομοσχεδίου αυξάνονται αναιτιολόγητα οι ευθύνες των δήμων για τα αδέσποτα και κάλεσε τη δημοτική αρχή να απαντήσει αν προτίθεται να συμμετέχει και πως στη διαβούλευση.

«Κατά τη διάρκεια της θητείας μας, όταν πάλι υπήρξε διαβούλευση για το συγκεκριμένο θέμα, καταθέσαμε εμπεριστατωμένες απόψεις που υιοθετήθηκαν μάλιστα απόλυτα από την ΠΕΔ Ηπείρου. Ελπίζω να πράξετε κι εσείς ανάλογα», είπε ο κ. Μπέγκας.

Κλείνοντας, έκανε και μια αναφορά στην εικόνα του πρασίνου, τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο, τονίζοντας ότι χρήζει μεγαλύτερης προσοχής από τη δημοτική αρχή, αφού ειδικά σε ορισμένα σημεία ο δήμος μοιάζει εντελώς παρατημένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]