ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σκύλος τυφλός και υποσιτισμένος στο κέντρο των Ιωαννίνων.....Άμεση η επέμβαση της Animal Action Ioannina μετά από τηλεφώνημα της Αστυνομίας



Για το περιστατικό οι εθελοντές της Animal Action Ioannina ενημερώθηκαν  από την αστυνομία που τηλεφώνησε ζητώντας   από την ομάδα να  βοηθήσει  το ζωάκι .

Αμεσα ήρθαν  σε επαφή με την κυρία, που είδε τον σκύλο στην Κενάν Μεσαρέ .

Το ζώο δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του και σε κάθε του βήμα  έπεφτε...

Στη συνέχεια η Animal Action Ioannina επικοινώνησε τηλεφωνικά με  τον ιδιοκτήτη της πανσιόν σκύλων όπου έχουν  και τα άλλα κακοποιημένα και ταλαιπωρημένα σκυλάκια που έχουν διασώσει  ζητώντας του  να πάει να τον πάρει και να μεταφερθεί και εκείνος άμεσα στην πανσιόν για να  μη χαθεί χρόνος και   να  μην χτυπηθεί από κάποιο διερχόμενο όχημα.


Ο ιδιοκτήτης της πανσιόν πήγε στο σημείο όπου εντοπίστηκε ο σκύλος και μεταφέρθηκε στην πανσιόν 



Το κορμάκι του μυρίζει λες και έχει σαπίσει. Μέσα στο στόμα του έχει λάσπες. Το τι μπορεί να έχει θα το δείξουν οι εξετάσεις που θα του γίνουν. 

Όσο για τον κάτοχο του που τον έφερε σε αυτή την κατάσταση και μετά τον εγκατέλειψε όλα εδώ πιστεύουμε πως πληρώνονται. 

Από την μεριά της η Animal Action Ioannina  θα κάνει  τα πάντα για εκείνον όπως ακούραστα κάνει  για κάθε ζωάκι που πέφτει στα χέρια της .



Ο  τυφλός υποσιτισμένος σκυλάκος μεταφέρθηκε σήμερα σε κτηνίατρο και άρχισε μία σειρά από εξετάσεις που θαδείξουν πόσο σοβαρά είναι τα προβλήματα υγείας του. 

Παραμένει στο κτηνιατρείο με ορό καθώς δεν τρώει και πρέπει να συντηρηθεί. 

Είναι τυφλός, πολύ γεροντάκι, δεν έχει δόντια σχεδόν καθόλου, και η μυρωδιά που βγάζει το κορμάκι του δεν είναι μόνο από την ψώρα. Κρίμα για όσα έζησε αυτό το ζωάκι. 



"Όταν θα έχουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα σας ενημερώσουμε μιας και γνωρίζουμε πόσο ανησυχείτε για εκείνον. 

Τι να σας περιγράψουμε. Τις αγκαλίτσες, τα χαδάκια που του κάναμε και αυτός μία χαιρόνταν μία φοβόνταν και μετά ξανά αφήνονταν στα χαδάκια. Υπέροχο πλασματάκι.  

Να σημειώσουμε επίσης πως μας ενημέρωσαν, πως εθελοντές που ΔΕΝ ανήκουν στην ομάδα μας με διαφορετικές φωτογραφίες του σκύλου, παρουσιάζουν με αναρτήσεις τους πως έχουν τον σκύλο στα χέρια τους και συγκεντρώνουν χρήματα για εκείνον. 

Τον σκυλάκο τον έχουμε εμείς στα χέρια μας από χτες που περισυλλέχθηκε και ΔΕΝ έχουμε ζητήσει καμία οικονομική βοήθεια για εκείνον. Αν χρειαστούμε βοήθεια με ανάρτηση θα σας την ζητήσουμε. Προς το παρόν μπορούμε να ανταπεξέρθουμε οικονομικά.  

Αν διαπιστώσουμε πως εξαπατήθηκε κόσμος με το συγκεκριμένο περιστατικό με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων ή οτιδήποτε άλλο, θα το καταγγείλουμε δημόσια. 

Αν αληθεύει όσα μας ενημέρωσαν σταματήστε το! 

Τον ονομάσαμε Κάσπερ μιας και τριγυρνούσε ως φαντασματάκι. "αναφέρεtαι στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα της Animal Action Ioannina στο facebook.

Ελπίζουμε η βοήθεια γι αυτό το   τόσο ταλαιπωρημένο πλάσμα να μην ήρθε αργά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]