Συγκλονίζει 31χρονος αστυνομικός από το Ανθοχώρι Μετσόβου :Είναι σαν να είσαι σε ένα κενό και να πετάς....[βίντεο]


 "Αυτό που ένιωσα πραγματικά δεν το έχω ξαναζήσει στη ζωή μου .Είναι σαν να είσαι σε ένα κενό και να πετάς"λέει συγκλονισμένος ο  Κωνσταντίνος Σαμαράς περιγράφοντας  την αγωνιώδη προσπάθειά του, μαζί με τους συναδέλφους του, να σώσουν ένα 4χρονο αγοράκι  στις 26 Απριλίου.

Ο 31χρονος Ειδικός Φρουρός της Ομάδας ΔΙΑΣ αποκαλύπτει όλα όσα έζησε στο σπίτι της οικογένειας όταν το 4χρονο παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του   και   ήταν απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων .

Οι αστυνομικοί αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης και βλέποντας ότι το ΕΚΑΒ αργούσε να έρθει με τη συγκατάθεση της μητέρας του ανήλικου παιδιού πήραν την απόφαση να το μεταφέρουν με το περιπολικό .

" Η  κατάσταση στο περιπολικό ήταν πάρα πολύ δύσκολη ,καταφέραμε ωστόσο με τις μαλάξεις να αρχίσει να αντιδράει να μου σφίγγει το χέρι ,να με κλωτσάει ..Ήταν ένα συναίσθημα απερίγραπτο αυτό"λέει μεταξύ άλλων ο Ειδικός Φρουρός της Ομάδας ΔΙΑΣ με καταγωγή από το Ανθοχώρι Μετσόβου Ιωαννίνων ,παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού  ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]