ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Την ερχόμενη Τρίτη η πρώτη παραλαβή των self tests

 


Σήμερα ανακοινώνει η κυβέρνηση τον σχεδιασμό για τα τεστ αυτοδιάγνωσης, τα οποία από την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκονται στα φαρμακεία.


Το απόγευμα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις, ενώ έχει ήδη  ανακοινωθεί ότι αναμένονται 10 εκατομμύρια τεστ και η πρώτη παραλαβή θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη ,όπως μεταδίδει η Ερτ .


Κάθε πολίτης θα δικαιούται έως τέσσερα tests αυτοδιάγνωσης τον μήνα, ένα κάθε εβδομάδα, με προτεραιότητα στην εκπαιδευτική κοινότητα.


Προκειμένου τα σχολεία να ανοίξουν με ασφάλεια η κυβέρνηση θα νομοθετήσει την υποχρεωτική χρήση self test μία φορά την εβδομάδα για εκπαιδευτικούς και μαθητές.


Για όλες τις λοιπές δραστηριότητες δεν θα είναι υποχρεωτική η χρήση τεστ παρά μόνο η οικειοθελής χρήση και δήλωσή του από τον αυτοεξεταζόμενο πολίτη.


Για τη δήλωση θετικού αποτελέσματος θα λειτουργήσει πλατφόρμα self testing.gov.gr, μέσω της οποία θα παρέχονται και όλες οι πληροφορίες.


Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τεστ θα κάνουν όσοι εργάζονται σε: λιανεμπόριο, τουρισμό, εκπαίδευση, μεταφορές, μεταποίηση, και δικαιοσύνη.

πηγή ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]