ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Covid-19:Πόσα ραντεβού άλλαξαν ημερομηνία και πόσα δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ


Ποια είναι η εικόνα των ραντεβού που άλλαξαν ημερομηνία ή που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ;

Απαντώντας στην παραπάνω ερώτηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον εμβολιασμό το απόγευμα της Δευτέρας ο Μάριος Θεμιστοκλέους απάντησε:

"Όσον αφορά το εμβόλιο της AstraZeneca, καταρχήν υπάρχουν διάφοροι δείκτες τους οποίους εμείς παρακολουθούμε. Ο δείκτης της μη προσέλευσης, δηλαδή κάποιος που έχει κλεισμένο ραντεβού και δεν εμφανίστηκε στο εμβολιαστικό κέντρο, παραμένει σε πολύ καλά επίπεδο.


Έχουμε για τα άλλα δυο εμβόλια, Pfizer και Moderna, προσέλευση στο 97% και στην AstraZeneca είναι περίπου στο 93%. Οι ακυρώσεις είναι ελαφριά αυξημένες της AstraZeneca σε σχέση με τα άλλα δυο εμβόλια.


Αυτό που παρατηρούμε, το οποίο οφείλεται και σε μια διστακτικότητα του κόσμου προς το συγκεκριμένο εμβόλιο λόγω των ανακοινώσεων και της συζήτησης που έχει γίνει, είναι τα περισσότερα ελεύθερα ραντεβού την στιγμή αυτή αφορούν το εμβόλιο της AstraZeneca, σε σχέση με τις άλλες δυο εταιρείες.


Δεν είναι ούτε ακυρώσεις, ούτε αλλαγή κυρίως των ραντεβού. Είναι τα περισσότερα διαθέσιμα ραντεβού που έχουμε και για τον μήνα Απρίλιο και για τον μήνα Μάιο, παρ’ όλο που έχουμε πολλά ραντεβού Pfizer, είναι της εταιρείας AstraZeneca.


Η απόφαση είναι ότι εμείς θα περιμένουμε το άνοιγμα των τριών αυτών πολύ μεγάλων ηλικιακών ομάδων που ανοίγουμε, έχουμε ανοίξει τα υποκείμενα Β την Παρασκευή, ανοίγουμε την Τετάρτη και το Σάββατο, και αμέσως μετά, αφού δούμε πως θα ολοκληρωθεί η εικόνα των ραντεβού, θα λάβουμε τις οποιεσδήποτε αποφάσεις.


Αν χρειάζεται να αλλάξει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και με κάποιο τρόπο να δούμε τι θα γίνει με τα διαθέσιμα ραντεβού από την AstraZeneca."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]