Δωρεά καρδιογράφου στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας


 


Ο Δήμαρχος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κ. Παναγιώτη Φραγκούλη Γενικό Διευθυντή της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. “Ovo Fresco Α.Β.Ε.Ε.” για την δωρεάν προσφορά καρδιογράφου στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας.

Η δωρεά του αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή, σε μια εποχή που η πανδημία του κορονοϊού έχει καταστήσει πολύ σημαντική την πρωτοβάθμια περίθαλψη. Με δεδομένα μάλιστα τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας, η ενίσχυσή του κρίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ. 

Η παράδοση του καρδιογράφου έγινε το Σάββατο 24 Απριλίου στο Κέντρο Υγείας, όπου παρευρέθηκαν ο δωρητής κ. Παναγιώτης Φραγκούλης, η Βουλευτής Ιωαννίνων κα Μαρία Κεφάλα, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Μιχάλης Κορτζής και ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Νικόλαος Εξάρχου. 

Στη συνέχεια στο Γραφείο Δημάρχου παρουσία της Βουλευτή κυρίας Μαρίας Κεφάλα και του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας στον τομέα της πρωτοβάθμιας υγείας, προτάθηκαν λύσεις και η κυρία Κεφάλα δεσμεύτηκε ότι θα τα προωθήσει στους αρμόδιους φορείς. 

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί την κυρία Κεφάλα για το συνεχές ενδιαφέρον της για την περιοχή μας, τον Διευθυντή και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για την προσπάθεια κάλυψης των αναγκών και αναβάθμισης των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας, ευχόμενος Καλή Ανάσταση με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]