ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Περιφ.Ηπείρου:Διόδια.....Για να μην ξεχνιόμαστε .....

 


Για να μην ξεχνιόμαστε:


Η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Περιφερειάρχης προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζήτησαν την απαλλαγή των κατοίκων της Π.Ε. Ιωαννίνων από τα τέλη διοδίων στους σταθμούς Τύριας, Δροσοχωρίου και Μαλακασίου.  Ενήργησαν αθόρυβα, συστηματικά και μεθοδικά για να καταλήξουν σε αυτό το απίστευτο – για πολλούς- αποτέλεσμα που έλαβε πανελλαδικές διαστάσεις.  


Όταν η Περιφέρεια Ηπείρου κατέθετε την αίτηση στο ΣτΕ, ο επικεφαλής – σήμερα- της περιφερειακής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» δήλωνε δημόσια στις 6/12/2017:


«…H Περιφέρεια «απάντησε» με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου να καταπέσει η σχετική υπουργική απόφαση {..} μιλάμε ευθέως για κοροϊδία. Και μάλιστα με συνωμοτικά χαρακτηριστικά. {…} θεωρούμε βέβαιο ότι η σχετική προσφυγή θα απορριφθεί γιατί δεν υπάρχει κανένα νομικό ή άλλο έρεισμα για να υπάρξει εξαίρεση σε έναν από τους σταθμούς διοδίων. Κάτι τέτοιο θα είχε αλυσιδωτές επιπτώσεις σε όλη την επικράτεια».


Χθες  η παράταξη του ιδίου σε ανακοίνωσή της … πανηγύριζε, υποστηρίζοντας: 

«… θυμίζουμε ότι η παρέμβαση στο ζήτημα των διοδίων στα όρια του νομού Ιωαννίνων, {…} έγινε προεκλογικά, όταν ζητήσαμε από την Περιφέρεια να προσφύγει στο ΣτΕ για τους κατοίκους όλης της Π.Ε Ιωαννίνων {…}. Αναγκάστηκε τότε ο Περιφερειάρχης μέσα σε λίγες ώρες {…} να αποδεχτεί την πρότασή μας και να καταθέσει την προσφυγή. Αυτά, προς υπενθύμιση γιατί ορισμένα πράγματα πρέπει να τα λέμε για να μην ξεχνιόμαστε».

Αν τη δήλωση αυτή την είχε κάνει σήμερα, θα μπορούσε τουλάχιστον να τη «συμμαζέψει» σαν πρωταπριλιάτικο αστείο. Όμως ατυχώς «έχασε» και αυτή την «ευκαιρία». Και επειδή αρέσκεται στα ευφυολογήματα, ας έχει υπόψη του, ότι από… τριάρια (όπως λένε και στα Γιάννενα) έχει «χορτάσει» ο κόσμος….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]