Τηλεδιάσκεψη μελών δημοτικής παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»Τί συζητήθηκε

 


Τηλεδιάσκεψη μελών δημοτικής παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»


Την Κυριακή 11-4-2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των μελών της παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ», στην οποία δόθηκε η ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Ιωαννιτών και τις ενέργειες της παράταξης ως συμπράττουσα παράταξη της δημοτικής αρχής. 


Αρχικά, τοποθετήθηκαν οι Πρόεδροι που διευθύνουν τους οργανισμούς του Δήμου, ΔΕΥΑΙ και ΟΚΠΑΠΑ, κκ. Άρης Μπαρτζώκας και Δημήτρης Πάνου, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες για την πορεία των οργανισμών, και στη συνέχεια τα μέλη της παράταξης που μετέχουν σε συμβούλια και επιτροπές του Δήμου προέβησαν σε σύντομο απολογισμό. Εκφράστηκαν επίσης οι απόψεις όλων των μελών για τη σημερινή εικόνα του Δήμου Ιωαννιτών, μεταφέροντας στους δύο δημοτικούς συμβούλους τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. 


Τέλος, τα μέλη της παράταξης συμφώνησαν ότι η παρουσία των στελεχών μας στη δημοτική ομάδα και τα ΔΣ των οργανισμών όπου συμμετέχουν κρίνεται επιτυχημένη και θα συνεχιστεί με ζήλο και μοναδικό στόχο την επίλυση προβλημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.


Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»

12/4/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]