Ιωάννινα:Μ.Παρασκευή με αυστηρούς ελέγχους... Πόσα αυτοκίνητα πέρασαν από Ιόνια και Εγνατία ,πόσοι έκαναν αναστροφή και επέστρεψαν (βίντεο-φωτό)


 Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και οι άνδρες της Τροχαίας   στα Ιωάννινα συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τους ελέγχους  τόσο  στις εθνικές οδούς όσο  και στους 2 αυτοκινητόδρομους την Εγνατία και την Ιόνια Οδό .

Οπως είπε σήμερα το πρωί μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Ηλίας Μήτσιος Προϊστάμενος Γραφείου Τύπου ενημέρωσης δημοσιογράφων  ,αυτό που ζητά η Αστυνομία από τον κόσμο και το φετινό Πάσχα που γιορτάζεται με περιορισμούς λόγω της πανδημίας ,είναι να κάνει λίγη ακόμα υπομονή και αυστηρή τήρηση των μέτρων .

"Η Αστυνομία δεν βρίσκεται έξω στους δρόμους ούτε για να κουνήσει το δάχτυλο στους πολίτες ,ούτε για να τους τρομοκρατήσει .Βρισκόμαστε έξω για να τους υπενθυμίσουμε ότι αξίζει λίγη ακόμα αυτοσυγκράτηση."σημείωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας   πως οι πολίτες δεν πρέπει να επιχειρήσουν να ταξιδέψουν εκτός νομού  αν δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα  έγγραφα.


Το τελευταίο 4ήμερο από τα διόδια Δροσοχωρίου στην Εγνατία Οδό και  στα διόδια Τερόβου στην Ιόνια  έχουν διέλθει περίπου 16.300 οχήματα ,έχουν βεβαιωθεί 28 παραβάσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 11 αναστροφές.

Οι περιπτώσεις αυτές αφορούσαν τη μη κατοχή των προβλεπόμενων εγγράφων χωρίς ωστόσο να έχουν καταγραφεί κάποιες ευφάνταστες δικαιολογίες από τους οδηγούς ,όπως είπε ο κ.Μήτσιος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Παράλληλα με το άνοιγμα των διαδημοτικών μετακινήσεων παρατηρείται όπως ήταν αναμενόμενο μία μικρή αύξηση στην κίνηση των οχημάτων κάτι στο οποίο συμβάλλει και η μετακίνηση των πολιτών για εμβολιασμό ,σημείωσε ο Προϊστάμενος Γραφείου Τύπου ενημέρωσης δημοσιογράφων της Γ.Α.Δ.Η.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]