Η εξομολόγηση του ντελιβερά που βρέθηκε με χειροπέδες στο αυτόφωρο «Βρήκαν τον φτωχό ντελιβερά να τον κάνουν εξιλαστήριο θύμα»

 


Μετά το σάλο που προκάλεσε η σύλληψή του με την κατηγορία της κλοπής φιαλίδιο της Pfizer με πέντε δόσεις εμβολίου o νεαρός πρωταγωνιστής στην υπόθεση μιλάει στο LIVE NEWS και εικόνες από κάμερες ασφαλείας του συμβουλευτικού κέντρου στην Αγία Παρασκευή αποκαλύπτουν ένα κομμάτι από τα όσα έγιναν.

Το απόγευμα της περασμένης Tρίτης o κατηγορούμενος  φτάνει με το μηχανάκι του στο εμβολιαστικό κέντρο και παρκάρει έξω από την είσοδο. Τον βλέπουμε να μπαίνει στα ενδότερα και λίγα λεπτά μετά να επιστρέφει για να φεύγει.


Κρατάει την ειδική τσάντα για τις παραγγελίες και απομακρύνεται χωρίς να μιλήσει σε κανέναν. Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ είχε επιστρέψει στην καφετέρια που εργαζόταν μας λέει ότι χτύπησε το τηλέφωνο της επιχείρησης και του ζητήθηκε να ψάξει αν υπήρχε από το γραφείο ένα φιαλίδιο που έλειπε.


«Καταρχήν δεν ξέρω αν έχει αξία αυτό το πράγμα δεν γνωρίζω αν αυτό φιαλίδιο έχει αξία  Αν το έκανα, δεν το έχω κάνει επουδενί οικογενειάρχης άνθρωπος είμαι. Έτσι δουλεύω για το μεροκάματο 12 ώρες την ημέρα με κάποιο λόγο να το κάνω. »


Ο 45χρονος σήμερα επιμελητής του λέει πως όχι μόνο δεν έκλεψε το φιαλίδιο αλλά ούτε καν πρόσεξε όπως μας λέει αν υπήρχαν δόσεις του εμβολίου στο γραφείο όπου παρέδωσε τις παραγγελίες.


«Δεν κοιτάμε ποτέ το χώρο η συναλλαγή πρέπει να γίνεται παντού σαν διανομέας. Αφήνουμε την εκάστοτε παραγγελία…»


«Στο μυαλό του επανέρχεται από προχθές η ίδια σκέψη πως αν τυχόν χάθηκε το φιαλίδιο ο ίδιος ίσως να ήταν εύκολος στόχος για να κρύψουν οι πραγματικοί ένοχοι τα ίχνη τους.


«Μου έκαναν ανάκριση. Έψαξαν να έψαξαν το μηχανάκι μου, το τσαντάκι, εξευτελιστικά… Δεν είμαι κανένας… ούτε στο στρατό δηλαδή δεν ένιωσα. »


Όλα ξεκίνησαν προχθές το απόγευμα λίγο πριν τις 4. Μία νοσηλεύτρια του εμβολιαστικού κέντρου τηλεφώνησε στην καφετέρια που βρίσκεται επί της λεωφόρου Μαραθώνος στο Γέρακα και λίγα λεπτά μετά ξεκίνησε  ο ντελιβεράς για την παράδοση.


Στο βίντεο ντοκουμέντο του LIVE NEWS   φτάνει και  μπαίνει από την είσοδο χωρίς όπως μας λέει να του γίνει θερμομέτρηση.


«Μπήκα μέσα στο εμβολιαστικό, κατευθείαν. Δεν με σταμάτησε κανείς για έλεγχο. Ούτε θερμόμετρο, ούτε τίποτα. Με φώναξαν μέσα. Η είσοδος δεν είχε ποτέ έλεγχο».


Τα πιο κρίσιμα είναι τα επόμενα λεπτά. Ο ντελιβεράς ανεβαίνει στο γραφείο που του είχαν υποδείξει. Όταν μπαίνει βλέπει δύο νοσηλεύτριες εκείνες τον κατηγορούν πως πάνω στη συζήτηση βρήκε την ευκαιρία να κλέψει το φιαλίδιο με τον ίδιο να επιμένει από την πρώτη στιγμή πως έφυγε,όταν έδωσε τους καφέδες και τα ρέστα. 


Κατά την έξοδό του τον βλέπουμε να κάνει αναστροφή και να βγαίνει στο δρόμο. Δύο ώρες μετά από αυτές τις σκηνές ο ίδιος βρισκόταν στα χέρια των αστυνομικών.


«Η δικογραφία γράφει ότι το φιαλίδιο ήταν σε ένα γραφείο, δεν ξέρω ποιο, πώς το λένε. Ποιο γραφείο είναι αυτό. Σε ένα χάρτινο ειδικό, για να κρατάει την αμπούλα, σκεπασμένο με ένα γάντι. Άρα σημαίνει εγώ αν το πήρα θα έπρεπε να ξέρω ακριβώς πού είναι το κιβώτιο. Το χαρτί αυτό που το φυλάσσεται, πάνω σε ένα γάντι.»


Οι δύο νοσηλεύτριες ο διευθυντής του εμβολιαστικού κέντρου τι υποστηρίζουν πωςο  45χρονος ντελιβεράς ήταν ο τελευταίος μπήκε στο γραφείο πριν χαθεί το εμβόλιο.


«Τι να το κάνω να πάρω ένα φιαλίδιο να βάλω το όνομά μου την οικογένειά μου σε μία διαδικασία για να κάνω ένα παιχνίδι. Είμαι 45 χρονών και δεν είμαι για τέτοια παιχνίδια.»


 Σε βάρος του 45χρονου σήμερα σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί η δίκη του.


Ο χρόνος παραμονής του 45χρονου ντελιβερά στο εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής είναι κάτι κρίσιμο για την υπόθεση.


Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πηγαίνει με το μηχανάκι του  και  ανεβαίνει πάνω. Ανεβαίνει λοιπόν πάνω ανεβαίνει στον ημιώροφο παραδίδει τους καφέδες πληρώνεται δίνει τα ρέστα και κατεβαίνει .Ολη αυτή διαδικασία στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως διαρκεί μόλις 4 λεπτά.  Εγείρονται πολλά ερωτηματικά πώς μέσα σε τέσσερα λεπτά κατάφερε να παραδώσει τους καφέδες να πληρωθεί να δώσει τα ρέστα και να πάρει το φιαλίδιο με το εμβόλιο.


Ο ίδιος μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε: «ανεβαίνω πάνω, παραδίδω το καφέ, η κυρία που είχε παραγγείλει τον καφέ δεν ξέρω όνομα μου λέει δεν έχω λεφτά, γυρνάει στην συνάδελφό της της λέει να πληρώσεις εσύ. Λέει ναι, εκείνη παίρνει τον καφέ το πάει εκεί που ήταν για να το παραδώσει στη ρεσεψιόν. Με πληρώνει η κυρία, δίνω τα ρέστα, φεύγω, βγαίνω στο μαγαζί παίρνω επόμενη παραγγελία και συνεχίζω τη δουλειά μου.Δεν έκανα κάτι άλλο».


«Για να δω τα φιαλίδια εγώ δεν ξέρω πώς είναι αυτά ότι βγάζετε τις ειδήσεις στα σόσιαλ που βλέπω το σχήμα τους. Μόνο από εκεί τα ξέρω. Δεν έχω δει κάτι γιατί όμως όπως εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου γιατί πρέπει να επιστρέψω γρήγορα να συνεχίσω τη δουλειά μου και οι παραγγελίες να πηγαίνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.


Από ότι είδατε και από το χρόνο 4 λεπτά αυτά τα κερδίζουμε για να πηγαίνουν γρήγορα οι παραγγελίες να στο δρόμο άρα δεν ξέρω ούτε πού φυλάσσονταν και έτσι όπως έμαθα σκεπασμένο με γάντι θα έπρεπε να είμαι λίγο γιατρός…».


Σύμφωνα με τις καταθέσεις των ανθρώπων του εμβολιαστικού κέντρου ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι έκλεψε το φιαλίδιο έκανε πολλές ερωτήσεις για τα εμβόλια.


«Δηλαδή θέλω να μου πείτε ότι σε τέσσερα λεπτά, παρέδωσα τον καφέ, έδωσα τα ρέστα, κατέβηκα κάτω και έκανα και κουβέντα και πήρα το φιαλίδιο. Πρέπει να είμαι πολύ γρήγορος και να πάρω αύξηση στη δουλειά μου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα,αυτά είναι. ..Συγνώμη που σας το λέω. Έτσι αυτά είναι λίγο πράγματα τα οποία εγώ είμαι το… κάτι έγινε, να το ψάξουν πιο καλά για να βρούνε το παίχτη.»


«Κι εγώ και άλλοι συνάδελφοί μου μπαίναμε μέσα, χωρίς έλεγχο πάντα, μπαίναμε μέσα εμβολιάστηκα δεν μας θερμομετρούσε και σε κίνδυνο τη δικιά μου την προσωπική της υγείας και των συναδέλφων Εγώ θεωρώ ότι βρήκανε έναν άνθρωπο σαν εξιλαστήριο θύμα, τον φτωχό νελιβερά για να καλύψουν δικά τους πράγματα».


Εγώ είμαι το εξιλαστήριο θύμα, ένας φτωχός ντελιβεράς που ψάχναμε κάπου να τα βρούνε και από κει και πέρα ποιος θα πληρώσει τη νύφη, ο φτωχός, όπως γίνεται πάντα εμείς δουλεύουμε για το μεροκάματο και εγώ και οι συνάδελφοί μου τρώμε κρύα βροχές και όλοι το ίδιο για να εξυπηρετήσουμε. Από εκεί και πέρα ναι εγώ κινηθεί νομικά εναντίον τους για να μάθουν ότι και οι φτωχοί έχουν ψυχή και αξιοπρέπεια. Δεν μπορούν να με προσβάλουν ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου».

πηγή megatv.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]