Ιωάννινα:Εντατικοποίηση ελέγχων για την προστασία της Παμβώτιδας



Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τρίτη συνάντηση εργασίας για την προστασία της λίμνης Παμβώτιδας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Φίλιππας Φίλιος, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, εκπρόσωπος της Δημοτικής Αστυνομίας, ο κ. Πέτρος Τζουμάκας εκ μέρους της 5ης ΚΟΕ και ο κ. Κώστας Φρίγκας πρόεδρος του Σωματείου των Ερασιτεχνών Αλιέων.

Στη σύσκεψη εξετάστηκε σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την προστασία της λίμνης και αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των ελέγχων για το επόμενο διάστημα.

«Στην  συνάντηση εργασίας έγινε απολογισμός των μέχρι τώρα δράσεων  που έχουν αναληφθεί και  βγήκαν χρήσιμα  συμπεράσματα τα οποία μας βοηθάνε για το επόμενο διάστημα. Αποφασίστηκε η συνέχιση των περιπολιών περιφρούρησης περιβάλλοντος και τους επόμενους μήνες. Ταυτόχρονα η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα παράνομης αλιείας  στην Λίμνη Παμβώτιδα, αναλύθηκε η υπάρχουσα κατάσταση, διερευνήθηκε το νομικό πλαίσιο και καθορίστηκαν τα βήματα που θα ακολουθηθούν προκειμένου να υπάρχει έλεγχος και σε αυτό το ζήτημα», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]