ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Μοίρασε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 200 οικογένειες ο Δήμος Δωδώνης

 


O Δήμος Δωδώνης υλοποίησε με επιτυχία δράση που αφορά στη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συνολικά διακόσιες (200) οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά που ανήκουν στην κατηγορία των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και οι οποίες διαβιούν μόνιμα στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Δωδώνης. Τη δράση έφεραν σε πέρας οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Δωδώνης (Κέντρο Κοινότητας και Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»).

Ο Δήμος Δωδώνης εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία στην υλοποίηση της δράσης. Ειδικότερα ευχαριστεί για τη σημαντική βοήθεια τον Α.Π.Σ.Ι. «ΠΙΝΔΟΣ» για την προσφορά πτηνοτροφικών προϊόντων, την Εταιρεία «Rainbow Water» για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, την Ιερά Μονή Παναγίας Ντουραχάνης καθώς και τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου, για την υποστήριξή τους με «Δέματα Αγάπης», τα οποία περιείχαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Τα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια Έρευνας, Αναλύσεων και Ποιοτικού Ελέγχου, Εργαστήριο Ιωαννίνων «Biolab», προσέφεραν επίσης τρόφιμα.

Να σημειωθεί τέλος, πως για την παράδοση των τροφίμων τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του Covid-19.

Η δημοτική αρχή και το προσωπικό του Δήμου Δωδώνης εύχονται σε όλους Καλή Ανάσταση, εκφράζοντας την ελπίδα πως με τέτοιες ενέργειες προσφοράς και με ζωντανές τις αξίες της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης, το ξεπέρασμα της κρίσης και η αποκατάσταση των συνεπειών της θα έλθουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]