Κικίλιας:Επίταξη ιδιωτών γιατρών αν δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ΕΣΥ- Πρόεδρος ΕΚΑΒ:7.500 διακομιδές τις τελευταίες 17 μέρες (video)

 


Για επίταξη των ιδιωτικών γιατρών εάν δεν συνδράμουν εθελοντικά  έκανε λόγο  νωρίτερα κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πανδημία ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

O Υπουργός είπε μεταξύ άλλων πως βρισκόμαστε στην κρισιμότερη καμπή από το ξεκίνημα της πανδημίας έδωσε ωστόσο ενθαρρυντικό μήνυμα από το μέτωπο των εμβολιασμών σημειώνοντας πως μέσα στον Απρίλιο θα γίνουν 1,5 εκ.εμβολιασμοί χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα εμβόλια που περιμένει η χώρα από τη Johnson&Johnson.

Από την πλευρά του   ο  πρόεδρος του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ Νίκος Παπαευσταθίου  ανέφερε ότι σε διάστημα 1 έτους από πέρυσι το Μάρτιο μέχρι φέτος πραγματοποιήθηκαν 61.000 διακομιδές ασθενών  εκ των οποίων οι 100 αεροδιακομίσθηκαν .

Τις τελευταίες 17 μέρες που η πανδημία  βρίσκεται σε έξαρση έγιναν 7.500 διακομιδές με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι μισές από αυτές αφορούσαν την Αττική .Κάθε μέρα περισσότεροι από 200 συμπολίτες μας διακομίζονται καθημερινά σε νοσοκομεία της πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]