ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Διασπορά του νέου ιού στο Χατζηκώστα ...Με το σταγονόμετρο τα rapid test ..


 Η διασπορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο είναι το αποτέλεσμα της εγκληματικής κ επικίνδυνης πολιτικής της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Επιβεβαιωνόμαστε  εμείς, όσοι φωνάζουμε ένα χρόνο τώρα ότι χρειάζεται να παρθούν σοβαρά μέτρα ιχνηλάτησης όλων των εργαζομένων, του πληθυσμού σε τακτικά χρονικά διαστήματα, άμεση στελέχωση όλων των κλινικών με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού κ όχι μετακινήσεις προσωπικού κ επικουρικοί.

Επιβεβαιώνονται οι εργαζόμενοι κ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση καλεί τους προέδρους των εργαζομένων στα νοσοκομεία στο τμήμα για εξηγήσεις επειδή φωνάζουμε ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη. Την ίδια στιγμή υπουργείο, διοίκηση κ διάφοροι δικαιολoγητές της κυβερνητικής πολιτικής λένε ότι όλα πάνε καλά...αυτά είναι τα "καλά"!

Οι συνέπειες από την κυβερνητική πολιτική διαχείρισης της πανδημίας είναι τραγικές! Τις ζούμε κάθε μέρα, με το lockdοwn στην ζωή μας και στα δικαιώματα μας. Με το περίφημο εδώ κι ένα χρόνο τώρα .... "οι δύο επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες!"

Οι υγεία του λαού δεν χωράει στα " όρια και τις αντοχές της οικονομίας" που κριτήριο της έχει το κέρδος κι όχι τις ανάγκες μας!!! Γι αυτό τελευταία τα rapid test στο Νοσοκομείο γίνονταν με το σταγονόμετρο και με …επίβλεψη από τον …Διοικητή

Ο ιός υπάρχει και θα υπάρχει στην κοινότητα, όσο τα μέτρα είναι αποσπασματικά, όσο δεν αξιοποιούνται όλα τα μέσα, όλα τα εμβόλια που είναι διαθέσιμα, όσο δεν γίνεται ιχνηλάτηση στον πληθυσμό κ απομόνωση των θετικών! 

Όσο η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας ψυχορραγεί στην μέγγενη του κόστους οφέλους. Αντί να ενισχυθεί και να παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη, στον εμβολιασμό, στην ιατρική παρακολούθηση, αυτή αποδυναμώνεται.

Μαζικά τεστ στους επισκέπτες του Νοσοκομείου όμως με αξιοπρέπεια κι όχι ταλαιπωρία με αναμονή δύο και παραπάνω ώρες στην ουρά! !!

Πάρτε μέτρα τώρα πριν είναι αργά!

Αντί για απειλές και τρομοκρατία ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ! 

ΣΤΙΣ 16 ΦΛΕΒΆΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!


Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Γ Ν.Ι. Γ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]