ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πάτρα ,Χαλκίδα ,Σαντορίνη ,Μύκονος και Άγιος Νικόλαος σε lockdown τύπου Μαρτίου Νέες περιοχές στο κόκκινο

 


Σε αυστηρό lockdown   τίθενται από αύριο στις 6 το πρωί και για διάστημα 14 ημερών η Πάτρα ,ο Αγιος Νικόλαος ,η Χαλκίδα ,η Σαντορίνη και η  Μύκονος .

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά ,με εξαίρεση τα σούπερ μάρκετ τα βενζινάδικα ,τα φαρμακεία  και τα pet shop  ενώ θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για όλο το 24ωρο .

Σε Χαλκίδα ,Άγιο Νικόλαο και Πάτρα δεν θα λειτουργούν τα σχολεία σε αντίθεση με τη Σαντορίνη και τη Μύκονο  όπου σε αυτές τις περιοχές θα λειτουργούν μόνο τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά.

 Νέες περιοχές στο κόκκινο 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά στο  επίπεδο Β (κόκκινο)  εντάχθηκαν σήμερα στους ήδη υπάρχοντες δήμους Εορδαίας, Θήβας, Τανάγρας, Σπάρτης και Ζακύνθου αλλά και την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, εντάσσονται οι δήμοι Ρεθύμνου, Πύδνας - Κολινδρού, Διρφύων - Μεσσαπίων, Ανδραβίδας - Κυλλήνης και Τεμπών


Όπως είπε, το μέτρο θα ισχύσει μόνο για τα Σαββατοκύριακα ενώ είπε πως το λιανεμπόριο θα λειτουργεί μόνο μέσω click away από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7 π.μ. έως τις 8 μ.μ..


Το Σάββατο θα είναι ανοιχτά μόνο τα Σούπερ Μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων από τις 7 π.μ. έως τις 5 μ.μ. ενώ από το επόμενο Σαββατοκύριακο δε θα λειτουργούν και οι λαϊκές αγορές

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]