Γενική συνέλευση της Αριστερής Παρέμβασης στην Ήπειρο

 


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ


Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 6  το απόγευμα η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο πραγματοποιεί την Γενική της Συνέλευση.

Η Συνέλευση θα γίνει λόγω των συνθηκών της πανδημίας μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η παράταξή μας καλείται να κάνει τον απολογισμό δράσης της την προηγούμενη περίοδο και να βάλει του στόχους για το επόμενο διάστημα.

Η συνέλευση γίνεται σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι, η νεολαία και οι αυτοαπασχολούμενοι στην περιοχή μας βιώνουν μια κατά μέτωπο επίθεση στα δικαιώματά τους στη ζωή, στη μόρφωση, στην υγεία και τον πολιτισμό.

Νιώθουν στο πετσί τους τον καταιγισμό μέτρων και νομοθετημάτων από μια κυβέρνηση που δρα και συμπεριφέρεται ανάλγητα και προκλητικά σαν  εκπρόσωπος των εργοδοτών και των τραπεζιτών.

Παράλληλα η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το αυταρχικό αντιδημοκρατικό της έργο στην Αυτοδιοίκηση  φερνοντας νομοσχέδιο για κατάργηση της απλής αναλογικής.

Στο σοβαρό ζήτημα της πανδημίας η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν πορτιέρης νυκτερινών κέντρων ανοίγοντας και κλείνοντας την οικονομική δραστηριότητα. Ούτε ένα μέτρο προστασίας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και τα εργοστάσια, ούτε ένα μέτρο προστασίας στην σαρδελλοποίηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ούτε ένα μέτρο προστασίας των μαθητών και καθηγητων-δασκαλων από τον συνωστισμό σε τάξεις των 25 και 30 μαθητών, κοροϊδία στον τομέα της υγείας τόσο με τις προσλήψεις προσωπικού που γίνονται μόνο στα δελτία ειδήσεων των καναλιών όσο και με το φιάσκο της προμηθειας  εμβολίων

Σε αυτές τις συνθήκες η αντίδραση και ο μαζικός ξεσηκωμός των εργαζομένων και της νεολαίας είναι ο μοναδικός τρόπος για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Φιλοδοξούμε η Συνέλευσή μας να συμβάλλει στην προσπάθειά μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή των αγώνων που έρχονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]