Παράνομη θήρα στο Σιστρούνι ,πρόστιμα σε 2 άτομα που πήγαν να κυνηγήσουν παράνομα ....

 


.....και σε ένα άτομο  για άρνηση  ελέγχου και  απείθεια

Ενεργό και διαρκές παραμένει το έργο της θηροφύλαξης, από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, για την προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος από φαινόμενα λαθροθηρίας. 

Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου παρενέβη σε τρία διαδοχικά περιστατικά, βεβαιώνοντας παραβάσεις σχετικές με την άσκηση της θήρας και τα νόμιμα έγγραφα που οφείλει να έχει μαζί του κάθε κυνηγός.

Πριν από λίγες ημέρες, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ ΚΟΗ, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες εντόπισε και συνέλαβε ένα άτομο στη θέση «Κουπάκια» της ΤΚ Σιστρουνίου του Δ. Δωδώνης, 

να ασκεί παράνομη θήρα (καρτέρι μπεκάτσας). 

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε, ότι ο συλληφθείς δεν είχε άδεια θήρας σε ισχύ και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. 

Στην ίδια περιοχή κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής με τη συνδρομή και του θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων, έκανε σήμα στάσης για έλεγχο σε ένα άτομο, το οποίο αρνήθηκε να συμμορφωθεί. Σε βάρος του σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για τα αδικήματα της άρνησης ελέγχου και της απείθειας.

Τέλος, η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή ενημερώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, ότι σε έλεγχο της ΟΠΚΕ στην περιοχή του Περάματος του Δ. Ιωαννιτών, βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε δύο άτομα, γιατί είχαν μετακινηθεί για να ασκήσουν θήρα. 

Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, κατά τη διασταύρωση των στοιχείων που ακολούθησε, διαπίστωσε, ότι ο ένας εκ των δύο στερούνταν άδειας θήρας σε ισχύ και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]