Χαρδαλιάς:Ανοίγουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ ,περισσότερα άτομα στα ταξί ,όχι σε κυνήγι και ψάρεμα


Οπως γνωστοποίησε νωρίτερα ο  υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ,Νίκος Χαρδαλιάς :

 -Τα υφιστάμενα μέτρα παρατείνονται για μία ακόμα εβδομάδα  ,δηλαδή και για την επόμενη εβδομάδα δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό ,εξακολουθούν να ισχύουν τα sms και οι έντυπες δηλώσεις και δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί .Η χρήση μάσκας παραμένει υποχρεωτική παντού.

-Φοιτητές που έχουν νοικιασμένα σπίτια στον τόπο σπουδών τους   μπορούν να μεταβούν εντός 72 ωρών να αδειάσουν9(ξενοικιάσουν) τις φοιτητικές τους κατοικίες εφόσον το επιθυμούν με απαραίτητο αποδεικτικό τη λήξη του μισθωτηρίου από το taxisnet.

-Αποφασίστηκε παράταση της απαγόρευσης του κυνηγιού και του ψαρέματος .Εξαιρούνται οι ΠΕ Ροδόπης ,Έβρου ,και Ξάνθης .Σε αυτές τις περιοχές θα επιτραπεί το κυνήγι αγριόχοιρου .Σημειώνεται ότι  το κυνήγι θα επιτρέπεται εντός της Περιφερειακής Ενότητας και μόνο   με τη συμμετοχή έως και 4 ατόμων ,2 σε κάθε αυτοκίνητο .Σε περίπτωση παραβίασης των περιοριστικών όρων θα επιβάλλεται εκτός  των προβλεπόμενων κυρώσεων και ανάκληση της σχετικής άδειας κυνηγιού και απαγόρευση λήψης νέας άδειας για μία τριετία.

-Στα ταξί επιτρέπονται πλέον 2 επιβαίνοντες πλην του οδηγού .Επιτρέπεται επίσης σε ήδη ελλιμενισμένα σε ελληνικά λιμάνια κρουζιερόπλοια να μετακινηθούν σε ναυπηγεία αποκλειστικά της ηπειρωτικής Ελλάδας για  εργασίες επισκευών και συντήρησης.

-1 Φεβρουαρίου ανοίγουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας Στις επιβαρυμένες περιοχές θα ανοίξουν μόνο τα Γυμνάσια .

-1 Φεβρουαρίου ανοίγουν  και τα καταστήματα ΟΠΑΠ ,όχι όμως τα ΟΠΑΠ play ,υπό την προϋπόθεση πάντα ότι αυτό θα επιτραπεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα .


-




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]