Η ΑΔΕΔΥ Άρτας για τις κινητοποιήσεις σε υγεία και παιδεία


 Το Νομαρχιακό Τμήμα Άρτας της ΑΔΕΔΥ στηρίζει και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις στον χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης και καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά.

Η κυβέρνηση της ΝΔ με πρόσχημα την πανδημία οχυρώνεται πίσω από την καταστολή και τον αυταρχισμό, επιδιώκοντας ένα γενικό σιωπητήριο στην ελληνική κοινωνία, αφού για μια ακόμη φορά δια μέσω του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας επιβάλλει απαγόρευση δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων από 26/1 εώς 1/2.

Τη ίδια στιγμή που σαρώνει εργασιακά δικαιώματα, δεν θωρακίζει τη δημόσια υγεία, κατακρεουργεί την κοινωνική ασφάλιση και προωθεί ένα νομοσχέδιο στην Παιδεία που βάζει ακόμα περισσότερα εμπόδια για τα παιδιά των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων, «σπρώχνει» τους νέους στα ιδιωτικά κολέγια και διαμορφώνει ένα καθεστώς αστυνομοκρατίας στα Πανεπιστήμια.

 Μπροστά σ’ αυτόν τον αντισυνταγματικό δρόμο περιστολής δημοκρατικών δικαιωμάτων από την κυβέρνηση, η νέα γενιά, η φοιτητική νεολαία, οι εργαζόμενοι και τα Συνδικάτα θα σταθούμε εμπόδιο.

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ ν.Άρτας 

1. Πέμπτη 28/1/2021, δίωρη στάση εργασίας 10:00 με 12:00 το πρωί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου στις 10 το πρωί.

2. Τετάρτη 3/2/2021, δίωρη στάση εργασίας 10:00 με 12:00 το πρωί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πολύπαθο Κέντρο Υγείας στο Βουργαρέλι στις 10:30 το πρωί


Άρτα, Γενάρης 2021

Για το Νομαρχιακό Τμήμα Άρτας της ΑΔΕΔΥ

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Γεωργούσης Λεωνίδας Αμπελογιάννη Βάσω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]