Ιωάννινα:Στην εκπομπή "Μηχανή του χρόνου" το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου

 


Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, συμμετέχει στην εκπομπή «ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ», το θέμα της οποίας είναι η καθημερινότητα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, οι σχέσεις Χριστιανών  - Οθωμανών και η ζωή στο παλάτι του Σουλτάνου.


 


Τα γυρίσματα στην πόλη μας θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιανουαρίου 2021 και σε αυτά συμμετέχουν 11 μέλη του Τμήματος και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του Τμήματος, Ηλίας Γκαρτζονίκας και Νίκος Νούσιας, καθηγητές φυσικής αγωγής και δάσκαλοι παραδοσιακών χορών.


 


Η εκπομπή «Μηχανή του χρόνου» προβάλλει την πόλη μας και το συγκεκριμένο επεισόδιο εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.


 


Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται και με προληπτικό rapid test, το Τμήμα μας συμμετέχει καθότι είναι από τα ελάχιστα με τη δυνατότητα παρουσίασης τέτοιων δρωμένων από τους χορευτές του (εκτός χορού, τραγουδιού κλπ). Λόγω αυτής της εμπειρίας του προσεκλήθη για 2η φορά σε 2 χρόνια από την συγκεκριμένη εκπομπή, μετά αυτής για τον Αλή Πασά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]