Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι ιδιοκτήτες για τα μειωμένα ενοίκια


Τί αναφέρουν στην ανακοίνωση-κάλεσμα 

 "Η αναλγησία και η εμμονή σε ένα αντισυνταγματικό μέτρο και ο εμπαιγμός των ιδιοκτητών εκμισθωμένων ακινήτων συνεχίζεται και χωρίς να ντρέπονται μηδενίζουν το εισόδημα Ελλήνων χωρίς να λένε ημερομηνία επιστροφής έστω του 80%.

Έχουμε εξαντλήσει όλα τα μέσα. Όσο και αν προσπαθήσαμε κανένα κόμμα δεν μας στήριξε, ούτε κυβέρνηση ούτε αντιπολίτευση. Όλα τα ΜΜΕ στα οποία απευθυνθήκαμε είναι φιμωμένα και δεν αναδεικνύουν το δίκαιο αίτημά μας για αποζημίωση από το Κράτος, ούτε την απελπισία μας μετά από τόσους μήνες περικοπής. Το μόνο όπλο που μας απομένει είναι να κινηθούμε νομικά.

Όποιος θέλει να διεκδικήσει το 40% από τα παράνομα παρακρατημένα εισοδήματα από Μάρτιο 2020 έως Δεκέμβριο 2020 και το 100% Ιανουάριο - Φεβρουάριο 2021, και την κήρυξη του μέτρου ως αντισυνταγματικού από το ΣτΕ ώστε να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά παρέμβαση σε ιδιωτικό εισόδημα ενοικίων μπορεί να συμμετέχει στην Εθνική Ομαδική Αγωγή περικοπής μισθωμάτων ώστε να δικαιωθεί για το 100% των περικοπών. Όποιος ενδιαφέρεται ας απευθυνθεί από Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 για την «Εθνική Ομαδική αγωγή περικοπής μισθωμάτων» στο δικηγορικό γραφείο:

https://publiclaw-lawfirm.gr/

ΥΓ Όσοι δεν θα συμμετάσχουν σε αυτή την αρχική ομαδική αγωγή, ακόμα και αν κριθούν αντισυνταγματικοί αυτοί οι νόμοι, δεν είναι σίγουρο τι ποσοστό θα μπορέσουν να διεκδικήσουν από Κράτος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]