Ιωάννινα: Υπενθύμιση!Καθημερινά δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες από τις ΚΟΜΥ ΕΟΔΥ στο «Χατζηκώστα»

 


Καθημερινά δωρεάν έλεγχος ταχείας ανίχνευσης (rapid test) για όλους τους πολίτες από τις ΚΟΜΥ ΕΟΔΥ στο  «Χατζηκώστα»

Περισσότερες δυνατότητες δίνονται σε κάθε πολίτη για πραγματοποίηση ελέγχου για κορωνοϊό κατά την περίοδο των εορτών  από την Περιφέρεια Ηπείρου, τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ και την 6ης ΥΠΕ.

Συγκεκριμένα εκτός των δύο ελέγχων «μέσα από αυτοκίνητο» που προγραμματίστηκαν να γίνουν στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων (απέναντι από την Περιφέρεια), την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου (ώρες 9 .00- 14.00), από την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 (εκτός από τις 25,26 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου) δωρεάν έλεγχοι για όσους πολίτες το επιθυμούν θα διενεργούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ, στο Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα». Η λήψη των δειγμάτων θα γίνεται από 8.30-15.00. 

Επισημαίνεται ότι για τη διενέργεια των τεστ είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ, ενώ ειδικά για τους ελέγχους «μέσα από αυτοκίνητο» είναι απαραίτητος και αριθμός κινητού τηλεφώνου. 

 Για τη μετακίνηση θα πρέπει να αποστέλλεται μήνυμα στο 13033 με τον κωδικό 1 ή να χρησιμοποιείται έγγραφη βεβαίωση επίσης με κωδικό 1 (μετάβαση για ιατρικούς λόγους). 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]