Ανοίγουν τα Jumbo και τα παιχνιδάδικα για τα Χριστούγεννα (;)

 


Τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά. Και τα παιδιά πρέπει να πάρουν δώρα και παιχνίδια τις γιορτές... Τι θα γίνει τελικά με τα παιχνιδάδικα. Οι σκέψεις για το άνοιγμα του Jumbo, του Μουστάκα και όλων των παιχνιδάδικων.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και με τα παιχνιδάδικα κλειστά, ακόμη και τα ηλεκτρονικά καταστήματα του Jumbo και του Μουστάκα έχουν κλείσει, δεν είναι βέβαιο ότι τα παιδιά θα πάρουν τα δώρα τους.


Όπως είναι γνωστό στην κυβέρνηση υπάρχουν διάφορες σκέψεις και δεν αποκλείεται τα μικρά παιχνιδάδικα, αλλά και τα μεγάλα όπως είναι τα Jumbo και ο Μουστάκας να ανοίξουν για τα Χριστούγεννα.


Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ανοίγουν κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και ορισμένα καταστήματα λιανικής.

Κάπου εκεί, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα εκτιμάται πως θα ανοίξουν παιχνιδάδικα, τα βιβλιοπωλεία και τα ανθοπωλεία. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τα παραπάνω καταστήματα να ανοίγουν με πολύ αυστηρά μέτρα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να εφαρμοστεί το click away. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες θα μπορούν να παραγγέλνουν online, ή τηλεφωνικά τα παιχνίδια και τα βιβλία της επιλογής του και στη συνέχεια, με ραντεβού, να πηγαίνουν να τα παραλάβουν.


Όπως εξάλλου δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας «η κυβέρνηση περιμένει τις οριστικές εισηγήσεις των ειδικών και την επόμενη εβδομάδα για να προβεί σε συνολικές ανακοινώσεις για το σχέδιό της».


Τι ανοίγει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου


Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News - Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

α) Λιανεμπόριο:


Λειτουργία 110 καταστημάτων εποχικών ειδών (χριστουγεννιάτικα είδη)


πώληση χριστουγεννιάτικων ειδών στα σούπερ μάρκετ.


Τα παραπάνω καταστήματα θα λειτουργήσουν μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου αυστηρά και με τις κάτωθι προϋποθέσεις:


Για την μετάβαση στο κατάστημα: αποστολή SMS στο 13033 με επιλογή «2 -Μετάβαση σε κατάστημα»


Ωράριο λειτουργίας: 7 το πρωί έως 20:30 το βράδυ


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου


Χθες, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο άνοιγμα μιας καταστημάτων αμέσως μετά τα σημεία πώλησης εποχιακών ειδών. Τίποτα δεν έχει κλειδώσει, αλλά δεν αποκλείεται στη συγκεκριμένη ημερομηνία να ανοίξουν:


κομμωτήρια


βιβλιοπωλεία


 ανθοπωλεία


και καταστήματα πώλησης παιδικών παιχνιδιών.

ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]