Άρχισαν τα παιδάκια να στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη!


 Σε 25 μέρες είναι τα Χριστούγεννα και τα παιδάκια άρχισαν ήδη να στέλνουν τα γράμματα τους στον Άγιο Βασίλη. Στα ΕΛΤΑ υπάρχει ένα κόκκινο κουτί, το κουτί του αγαπημένου Αγίου των παιδιών και εκεί μπορούν όσα παιδάκια θέλουν να ρίξουν το χειρόγραφο γράμμα τους για τον Άγιο Βασίλη.


Όπως είπε στην ΕΡΤ ο διευθυντής επικοινωνίας των ΕΛΤΑ Λάζαρος Λαζαρίδης τα παιδιά γράφουν ακόμα γράμματα στον Άγιο Βασίλη και μάλιστα πέρσι είχαν πάρει στα ΕΛΤΑ 135.000 τέτοια γράμματα. Οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ ως βοηθοί του Αγίου του παραδίδουν τα γράμματα και στέλνουν πίσω στα παιδάκια απάντηση πως έλαβε το γράμμα τους.

Τα παιδιά μπορούν να στείλουν το γράμμα του μέσω όλων των ταχυδρομικών κουτιών σε όλη την επικράτεια και όχι μόνο των γιορτινών κόκκινων.


Οι ηλικίες των αποστολέων ποικίλουν αφού όπως είπε ο κ. Λαζαρίδης «έχουμε λάβει γράμματα από αγέννητα παιδιά» μέσω των μαμάδων τους αλλά και από μεγαλύτερους ανθρώπους, καθώς ο μεγαλύτερος σε ηλικία που έστειλε γράμμα στον Άγιο Βασίλη πέρσι, ήταν 92 χρονών.


Τα γράμματα που λαμβάνουν κάθε χρόνο αποτυπώνουν το τι έχει περάσει η κοινωνία την εκάστοτε εποχή. Παλιότερα με την οικονομική κρίση πολλά παιδιά ζητούσαν να γυρίσει η μαμά ή ο μπαμπάς από το εξωτερικό που είχαν πάει για δουλειά.


Ενώ τα τελευταία χρόνια τα δώρα που ζητάνε τα παιδιά σχετίζονται πιο πολύ με το κομμάτι της τεχνολογίας όπως είπε ο διευθυντής επικοινωνίας των ΕΛΤΑ.


ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]