Δήμος Αρταίων:Διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες δράσεις από σήμερα έως 25 Δεκεμβρίου

 


Διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες δράσεις από 19 έως 25 Δεκεμβρίου σε Art tv,YouTube, Αμβρακία Fm

«Παρόντες» οι Σύλλογοι, το Δημοτικό Ωδείο Άρτας, καλλιτέχνες, μαθητές, Σώμα Προσκόπων Άρτας 


Μπορεί τα Χριστούγεννα και η καραντίνα να φαίνονται δύσκολα μαζί, και όμως, με τη βοήθεια του διαδικτύου και με λίγη καλή διάθεση, οι δημότες θα μπορέσουν να ζήσουν και φέτος την μαγεία των Χριστουγέννων από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους. 

Θα γιορτάσουμε όλοι αλλιώς αλλά μαζί, με ασφάλεια και φαντασία.

Με τις γιορτές να βρίσκονται προ των πυλών ο Δήμος Αρταίων, δημιούργησε ένα  ψηφιακό χριστουγεννιάτικο Χωριό για μικρούς και μεγάλους το οποίο είναι προσβάσιμο  μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου (www.arta.gr/christmasvillage/).

Επιπλέον  μέσω του διαδικτυακού καναλιού του Δήμου Αρταίων στο ΥouTube, ARTA WebTV (www.youtube.com/artawebtv), θα προβάλλονται έξτρα γιορτινές προτάσεις, από μουσικές συναυλίες, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, χορωδίες χριστουγεννιάτικα κάλαντα, παραμύθια μέχρι θεατρικά έργα, που σίγουρα θα μας βάλουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και θα μας κρατήσουν απασχολημένους και γεμάτους χαρούμενα συναισθήματα. Οι προβολές θα μεταδίδονται παράλληλα και από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Art tv και το Δημοτικό Ραδιόφωνο «Αμβρακία fm 91.9».

Το πλούσιο πρόγραμμα διαδικτυακών δράσεων θα μεταδίδεται από 19/12 έως 25/12  και από 20:00 έως 21:00.

 Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

19/12: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Σκουφάς» - αφήγηση χριστουγεννιάτικης ιστορίας από το Θεατρικό Εργαστήρι του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Σκουφάς»

20/12: Συναυλία με τους Μάριο Τσίρκα και Χρήστο Βλαχοπάνο

21/12: Συναυλία με τους Λαμπρινή Λάμπρου και Χρήστο Κολιούλη

22/12: Αφήγηση χριστουγεννιάτικων διηγημάτων από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου «Ο Μακρυγιάννης» - προβολή βίντεο «τα Χριστούγεννα μέσα μας» από τη θεατρική ομάδα εφήβων του Συλλόγου «ο Μακρυγιάννης»

23/12: Κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άρτας – αφήγηση διηγημάτων από την Κατερίνα Σχισμένου

24/12: Συναυλία των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Άρτας – αφήγηση και προβολή εικονογραφημένου χριστουγεννιάτικου παραμυθιού από μαθητές του ΕΠΑΛ Άρτας

25/12: Συναυλία με τον Δημήτρη Υφαντή

Από το ARTA WebTV θα μεταδοθούν και επιπλέον εκδηλώσεις- θεατρικά – εκπαιδευτικά εργαστήρια σε συνεργασία με Συλλόγους της περιοχής. Ειδικότερα θα  συμμετέχουν οι Σύλλογοι  «Μακρυγιάννης» και «Σκουφάς» και το Σώμα Προσκόπων Άρτας. 

Όλες οι εκδηλώσεις είναι μια τηλεοπτική παραγωγή του Δήμου Αρταίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]