ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Ιωάννινα: Εν μέσω πανδημίας......απόλυση ιατρικού επισκέπτη που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες
Ο σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Ηπείρου-Κέρκυρας καταγγέλει την ελληνική φαρμακευτική εταιρεία  Bennett Pharmaceuticals για την παράνομη και επιζήμια απόλυση συναδέλφου Ιατρικού Επισκέπτη με έδρα τα Ιωάννινα.


Απόλυση παράνομη διότι ο μόλις 40 ετών συνάδερφος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και εμπίπτει στις ευπαθείς ομάδες έναντι στο κίνδυνο της επιδημίας από τον COVID-19 .


Απόλυση επιζήμια διότι ο εν λόγω συνάδελφος έχει απόλυτη ανάγκη την ασφαλιστική ενημερότητα του για την εξασφάλιση της μηνιαίας φαρμακευτικής αγωγής υψηλού κόστους που λαμβάνει.


Σ´ αυτή την πραγματικά πρωτόγνωρη και δύσκολη χρονική στιγμή για όλη την κοινωνία μια φαρμακευτική εταιρεία που υποτίθεται ότι προάγει την υγεία έρχεται με έναν βάναυσο και απάνθρωπο τρόπο και απολύει έναν ευσυνείδητο υπάλληλο της μετά από 6,5 χρόνια τη στιγμή που αυτός έδινε έναν τιτάνιο αγώνα τόσο για την υγεία του όσο και για την διατήρηση της θέσης εργασίας του.


Ο σύλλογος των Ι.Ε σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρικών Επισκεπτών και Συναφών Επαγγελμάτων έχει 

ξεκινήσει τις διαδικασίες ακύρωσης της απόλυσης του συναδέλφου.


Ως εκ τούτου ζητάμε από την διεύθυνση προσωπικού της Bennett Pharmaceuticals να επανεξετάσει τη στάση της και να ανακαλέσει την απόλυση φροντίζοντας την αποκατάσταση του συναδέλφου.


Οι Ιατρικοί Επισκέπτες του Σ.Ι.Η.Κ δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό του.

Ζητάμε τόσο από τον ιατρικό κόσμο όσο και από την Ελληνική Πολιτεία την στήριξη τους στο πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει.


Ο  αγώνας μόλις τώρα άρχισε και μας βρίσκει όλους ενωμένους.


Το Δ.Σ. του Σ.Ι.Ε.Η.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]