Πέτσας:Έχουμε πόλεμο και κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε όρθιο το ΕΣΥ


Στην πορεία της πανδημίας στη χώρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

"Εχουμε πόλεμο και κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε όρθιο το ΕΣΥ ,που μένει όρθιο χάρις στην αυτοθυσία των εργαζομένων σε αυτό "σημείωσε ο κ.Πέτσας ενώ αναφερόμενος στους υγειονομικούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που πήγαν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να συνδράμουν τους συναδέλφους τους   είπε πως" έκαναν σπίτι τους την Ελλάδα και οικογένειά τους όλους του Ελληνες και τις Ελληνίδες. "

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας εξακολουθεί να διατηρείται σε μεγάλα επίπεδα σε  όλη την Ευρώπη ενώ τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει ,όπως ανέφερε ,τα 15 εκατομμύρια και ο αριθμός των νεκρών κυμαίνεται καθημερινά στις 250.000.

Στη χώρα μας με βάση τα τελευταία στοιχεία η ηλικιακή ομάδα των 40-65 ετών ,παρουσιάζει σταθερά τη μεγαλύτερη επίπτωση .Κι ακολουθεί η η ηλικιακή ομάδα των 19-39  που δείχνει σημάδια σταθεροποίησης .(...)Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη να ελαχιστοποιήσουμε τις επαφές με τους μεγαλύτερους των οικογενειών μας και να τους βοηθήσουμε να περάσουν την περίοδο του lockdοwn  με μεγαλύτερη ασφάλεια "τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος .

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε  ο κ.Πέτσας.στο βίντεο που ακολουθεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]