ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Δωρεάν Rapid test από σήμερα έως και την Παρασκευή για τον νέο ιό

 




Στο πλαίσιο των προληπτικών ελέγχων για τον εντοπισμό κρουσμάτων covid- 19 στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων,   το τριήμερο Τετάρτη 14, Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 με πρωτοβουλία του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, την 6η ΥΠΕ και την 1η ΤΟΜΥ Ιωαννίνων    διενεργούνται  εκτεταμένα διαγνωστικά   τεστ με  τη διαδικασία Rapid στον γενικό πληθυσμό ενώ αρκετοί  πολίτες περιμένουν υπομονετικά για να κάνουν το συγκεκριμένο τεστ.



Η διενέργεια των τεστ  γίνεται από έξι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, στον προαύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου κατά τις ώρες: Τετάρτη και Πέμπτη 10 π.μ.- 14.00 και απόγευμα 17.00 – 20.00. Την Παρασκευή τα τεστ θα πραγματοποιηθούν από 10.00 π.μ. έως 14.ο0.


Tα τεστ είναι   δωρεάν και μπορούν να προσέρχονται όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες προς εξέταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μικρή κάμψη στον αριθμό των κρουσμάτων γεγονός που δημιουργεί ελπίδες για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου  στην ΠΕ Ιωαννίνων .

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ακολουθεί τα περιοριστικά μέτρα και η χρήση μάσκας έχει "υιοθετηθεί" και σε εξωτερικούς χώρους ακόμα και χωρίς να υπάρχει συνωστισμός .

 Τέλος ο  ΟΚΠΑΠΑ  μετά από ενημέρωση που είχε από τον ΕΟΔΥ και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα     προχώρησε σε   αναστολή λειτουργίας του 2ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Ιωαννιτών από σήμερα ημέρα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου έως και Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, έπειτα από την διάγνωση θετικού μοριακού τεστ σε εργαζόμενο του συγκεκριμένου σταθμού. 

Ο εργαζόμενος ήταν ασυμπτωματικός και η διάγνωση έγινε στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου των εργαζομένων των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών από τον ΕΟΔΥ.

upd 11.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]