ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Χαρδαλιάς :"Πολύ μακριά ...αλλά και πολύ κοντά από το lockdown τα Ιωάννινα Εξαιρετικά κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα" [φωτό-βίντεο]


 Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προσταστασίας

"Πολύ μακριά ...αλλά και πολύ κοντά  βρίσκονται τα Ιωάννινα  από το πέρασμα   στο επίπεδο 4 ",ανέφερε  μεταξύ άλλων  σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς  μετά το πέρας της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε   σήμερα λίγο μετά τις 12.00 στην Περιφέρεια Ηπείρου .Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και δήμαρχοι του νομού Ιωαννίνων .

Τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την περιοχή με τον κ.Χαρδαλιά να απευθύνει έκκληση για ευλαβική και πειθαρχημένη τήρηση των μέτρων και να συστήνει παράλληλα νηφαλιότητα και ψυχραιμία.

"Το αν θα περάσουν   τα Γιάννενα σε  άλλες καταστάσεις που όλους μας στεναχωρούν αυτό εξαρτάται από εμάς"ανέφερε χαρακτηριστικά  ο Υφυπουργός .

Στην περιοχή υπάρχουν 256 ενεργά κρούσματα από τα  οποία προκύπτουν 529 στενές επαφές high risk που συνδέονται με μετακινήσεις   όχι μόνο εντός του Δήμου  αλλά και της ευρύτερης  περιοχής.

Αναφερόμενος στα rapid test ο κ.Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνονται    συντεταγμένα  από την ίδια την πολιτεία τονίζοντας  πως τα μόνα έγκυρα είναι αυτά που διενεργούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ .

Τέλος έκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων απηύθυνε   τόσο ο Περιφερειάρχης Ηπείρου όσο και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]